MAJKO MILA, KAKVA KUĆERINA! Folker živi u čistom LUKSUZU sa porodicom: Ispred PARKIRANE ZVERINE, a unutra...
Foto: Youtube printscreen/Nije Lako Biti Ja

svaka čast!

MAJKO MILA, KAKVA KUĆERINA! Folker živi u čistom LUKSUZU sa porodicom: Ispred PARKIRANE ZVERINE, a unutra...

Velika gvozdena kapija sa ogromnim violinskim ključem koja izaziva oduševljenje prolaznika...

Objavljeno:

Šerif Konjević, ekipi Kurira otvorio je vrata svog doma u Sarajevu u najluksuznijem naselju Ilidži.

Pevač je otkrio gde najviše voli da provodi vremena kada je u svojoj kući, kao i ko je zadužen za čitav izgled enterijera i eksterijera porodičnog doma.

Kako smo se približavali domu pevača prvo što smo uočili je neobična kapija koja je po svemu sudeći unikatna. Velika gvozdena kapija sa ogromnim violinskim ključem koja izaziva oduševljenje prolaznika. Međutim, ono što prolaznici nemaju prilike da vide su i umetnički radovi unutar dvorišta.

U kom delu kuće volite da provodite vreme?

- U letnjikovcu, da uživam i slušam žubor vode. To mi je čisto uživanje. Kad ručkam, malo se odmorim, eventualno okupim neko društvo. - rekao je pevač.

1 / 7 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Šerif nam je otkrio i da je za kompletan izgled velelepnog imanja zadužena njegova žena:

- Supruga je glavna. Ja se tu ne mešam, a možda bih se nekad umešao, ali nema potrebe. Poštujem što je u tim stvarima pametnija od mene.

03:34

POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje kakvo još niste videli

Dvorište je prava oaza. Fontana, zelenilo, popločane staze sa belim kamenjem, bazen i mesto gde se priprema roštilj su ono što zapadne za oko čim se uđe na njegovo skupoceno imanje na Ilidži. Međutim, unutrašnjost doma je još luksuznija. Bela i zlatna boja preovladava domom koji je uređen sa najskupljim antikvitetima iz inostranstva. Kamin, veliki kristalni luster, pozlaćena ograda koja vodi na sprat vile, beli mermer, ali i umetničke slike koje zauzimaju čitav prostor između prizemlja i prvog sprata.

1 / 3 Foto: Marko Jović

Pevač ne voli da se hvali svojom imovinom ali nismo mogli da primetimo i vozni par u kom poseduje čak nekolicinu skupih četvorotočkaša a on nam je rekao da sve to ne bi bilo tu da nije bilo publike koja ga poštuje i ceni više o četiri decenije.

Podsetimo, pevač je u intervjuu za Kurir progovrio o lošim komentarima koje često čuje na svoj račun, kao i da ga penzija ne zanima, iako uredno plaća penziono osiguranje u Minhenu gde i živi.

Bonus video:

03:14

RADOSLAV NIJE ZAVRŠIO ŠKOLU, A NAPRAVIO AUTO! Zlatibosrki šerif sad ima novi cilj - repliku AVIONA iz Prvog svetskog rata

(Espreso/Kurir stars/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.