"USTA IM MORAJU BITI ZAPUŠENA" STARLETA NAPALA BIVŠU VODITELJKU PINKA ZBOG PROSTITUCIJE, sve se ORILO u EMISIJI
Maca Diskrecija, Foto: Instagram printscreen/macastarbarbi

pogledajte

"USTA IM MORAJU BITI ZAPUŠENA" STARLETA NAPALA BIVŠU VODITELJKU PINKA ZBOG PROSTITUCIJE, sve se ORILO u EMISIJI

Njih dve su razmenile žestoke uvrede

Objavljeno: 23:24h

Atina Marković, poznatija kao Atina Ferari i Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija gostovale su u jednoj emisiji gde su napravile potpuni haos.

Njih dve su razmenile žestoke uvrede, gde je Atina nazvala Macu raznoraznim imenima, na šta joj ona nije ostala dužna!

Naime, pošto Maca često putuje na egzotične destinacije za koje je potrebno jako puno para, progovorila je o dešavanjima u inostranstvu, a otkrila je i šta se dešava u Dubaiju i da li ima puno naših devojaka tamo koje rade kao eskort dame.

Dubai jeste stvarno skup, ali ako radite dovoljno, možete da ga priuštite. Ja to sve mogu sama da finansiram. Ima tu i puno dobrih i loših strana. Prvi put kada sam otišla, imala sam baš veliki problem. U hotelu u kome sam rezervisala sobu je bila žurka preko dana. Ja to nisam znala, ali taj hotel je bio poznat po devojkama lakog morala, koje naplaćuju svoje usluge. Ja sve podržavam, ako neka hoće da unovči onu stvar, neka je unovči. Tada mi je prišao neki stranac i pitao me je da li sam za se*s, a ako nisam kao, poslaće me odmah za Srbiju. Jako sam se uplašila tada, i pozvala sam obezbeđenje i odmah su ga sklonili. Ima svašta tamo, a najviše droge – rekla je Maca Diskrecija, pa dodala:

Ne znam ko organizuje te devojke, ali videla sam da se vrte jedne iste tamo. Upoznala sam samo jednu našu koja je radila kao hostesa samo – kazala je Diskrecija, te je svojom izjavom jako iznervirala Atinu Ferari koja nije štedela reči:

Koliko su sve izoperisale i iste, teško ih je i prepoznati. Tako da je gospođica i prepoznala i upoznala devojke iz naših krajeva, ali očigledno ne sme da priča o tome. U tom poslu je bitna samo jedna stvar, a to je da im usta moraju biti dobro zapušena, a sada oni biraju sa čime će ih zapušiti, na biljnoj ili na sistetičkoj bazi – istakla je Atina.

Ej bolje nastavi da prodaješ sintetičku robu i zaobiđi me, jer sam ja luksuz i ne možeš da dođeš do mene – žustro joj odgovorila Maca.

Pa bolje je da fino i pošteno, čistog obraza prodajem rodu, nego da prodajem veštačke grudi i vaginu, o čemu mi ti pričaš moralna spodobo? Ja sam svoj biznis sama pokrenula, sa svojih 10 prstiju. Nisam išla tamo da se trtim, da ne kažem kojim muškarcima da bih dobila novac. To su očigledno neki maoumnici koji mogu da je**u ovakve spodobe – istakla je Ferari za Informer TV.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Hype/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.