ON SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA SEKU ALEKSIĆ, A ONA MU NIJE OSTALA DUŽNA: Mreže se USIJALE zbog njihovih REČI
Seka Aleksić, Foto: Tamara Trajković

bila je jasna

ON SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA SEKU ALEKSIĆ, A ONA MU NIJE OSTALA DUŽNA: Mreže se USIJALE zbog njihovih REČI

Pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama

Objavljeno:

Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenoj mreži Tviter, sada (X), gde često uđe u diskusiju sa korisnicima, zbog čega je često i na meti raznoraznih komentara i uvreda.

Ona se, sada, našla na meti jednog korisnika koji je ozbiljno opleo po njoj, njenom životu, karijeri, ali i braku.

- Porušeni mostovi sa starim saradnicima, loši odnosi sa kolegama, zarobljena u pravoslavnoj bračnoj zajednici, prezir prema životu i svom i generalno vidljiv na faci i na fotošutingu za album, imala je crvenu haljinu da sakrije tetovaže, kukuruzište u Staroj Pazovi i jednu šansu - glasio je komentar.

Seka, britka na jeziku, nije ostala imuna na jedan komentar koji je dobila na pomenutoj društvenoj mreži, pa je odmah odgovorila.

- Period kada si mogao samo da sanjaš da imaš kukuruzište kao ja, i danas ti je taj period. Sanjaj o životu kao sto je moj i bavi se i dalje analizama ljudi koje nikada nećeš dostignuti. Zanimljive su ti analize, vidi se da si nesrećan i da nemaš ni kolege, ni bračnu zajednicu, ni život, ni saradnike itd. Udahni duboko. Bićeš nekada srećan i voljen kada postaneš bolji čovek. Do tada ću se pomoliti za tebe u ovoj mojoj zarobljenoj pravoslavnoj bračnoj zajednici - napisala je Seka.

Podsetimo, Seka se nedavno, posle Božića našla takođe na meti korisnika Tvitera zbog statusa. Naime, ona je statusom na Tviteru upućen svima onima koji uz raznorazne običaje dočekuju Božić (pucajući iz pištolja, baćajući petarde...) - pokrenula je polemiku.

Naime, Seka se obratila Srbima koji na nesvakidašnje načine, ne u skladu sa verom, dočekuju svake godine Božić "tradicionalno".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/N.L/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.