OTAC MACE DISKRECIJE JE PEVAČ KOJI ZARAĐUJE BRDO PARA! NIKADA NIJE HTEO DA UPOZNA ĆERKU: Istina o njemu NA TACNI
Maca Diskrecija, Foto: Printscreen / Instagram / macadiskrecija91

niste znali

OTAC MACE DISKRECIJE JE PEVAČ KOJI ZARAĐUJE BRDO PARA! NIKADA NIJE HTEO DA UPOZNA ĆERKU: Istina o njemu NA TACNI

Porodici je dala novac od učešća u jednom rijalitiju

Objavljeno:

Maca Diskrecija je u javnosti u više navrata isticala da nikada nije upoznala oca, a njena majka Enesa otkrila je nešto više o njemu.

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine - rekla je Macina majka ranije, i šokirala pričom da je bilo priče o abortusu.

- On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala - izjavila je Enesa, i navela da se odricala dosta toga zbog ćerke.

Ne želi da čuje za starletu, koja tuguje zbog toga!
Ne želi da čuje za starletu, koja tuguje zbog toga! foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla: "Preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala" i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - ispričala je Enesa tada u jednoj emisiji i zaključila:

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla.

"Moja porodica samo hoće korist"

Međutim, Maca Diskrecija je u najnovijem intervjuu kroz plač rekla da otac nikada nije želeo ni da čuje za nju.

- Zvala sam ga, prenosili su mu. Nikad nije imao želju da me upozna. Samo pojava oca mi je falila, nikad me nije želeo, ne priznaje me - ispričala je Maca.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Istakla je kako je zaradu od učešća u rijaliti šouu "Parovi" dala porodici.

- Za moju porodicu sam uvek tu za njih. Sad od Nove godine, majka mi nije čestitala praznike - izjavila je Maca i zaplakala, ističući da problem ne leži u njenom skandaloznom ponašanju, niti na tome što postavlja sadržaj na sajtu za odrasle.

- Problem je nešto drugo, nije Onlifens. Većina članova moje porodice je fokusirana na korist. Ja sam honorar svoj iz ''Parova'' dala svojoj porodici da vrate račune - govorila je ona u suzama, a onda je spomenula oca kog nikad nije u emiisji "u emiisji "Showbliz".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.