DA LI JE OVO PRAVO LICE LIDIJE VUKIĆEVIĆ? GLUMICA SVE IZNENADILA: Evo o čemu se radi
Lidija Vukićević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

drugačija

DA LI JE OVO PRAVO LICE LIDIJE VUKIĆEVIĆ? GLUMICA SVE IZNENADILA: Evo o čemu se radi

Ona je na društvenim mrežama podelila snimak na kome se sve vidi.

Objavljeno: 20:57h

Glumica Lidija Vukićević (61) svakog dana oduševljava brojne fanove na društvenim mrežama. Iako gazi sedmu deceniju ima stas na kojem mogu da joj pozavide i tri decenije mlađe devojke.

Ovog puta ona je na svom Instagram nalogu podelila kratak snimak svog lica u krupnom planu. Obožavaoci su bili zapanjeni da nema niti jednu boru.

Na snimku ona pokazuje svoje lice, pomera kosu i jasno se ne vidi da nema bore na licu čak ni one sitne smejalice oko očiju koje se javljaju već oko tridesete godine.

- Ako nisi ptica ne sedaj blizu provalije - napisala je ona u opisu ovog posta.

Usledili su brojni komentari i komplimenti na njen račun.

Često se spekulisalo da li je popularna glumica išla pod nož ili ne. Mnogi veruju da ona svoje lice bez bora i mladolik izgled u sedmoj deceniji duguje estetskoj hirurgiji. Zbog toga je ona nedavno rešila da stavi tačku na sve te priče.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena što kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je što se negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je nedavno Lidija Vukićević tajnu svog mladolikog izgleda.

Bonus video:

03:53

NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA! Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav

(Espreso/Srećna Republika/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.