Da li zbog ovih osoba menjamo tv kanal?  Ko su NAJIRITANTNIJE javne ličnosti u Srbiji? (FOTO)
Foto: Printscreen

Da poludiš

Da li zbog ovih osoba menjamo tv kanal? Ko su NAJIRITANTNIJE javne ličnosti u Srbiji? (FOTO)

Iz ugla običnih gledalaca, naše medijsko nebo je tmurno i previše dosadno

Objavljeno:

Koliko puta ste promenili kanal zbog toga što vas iritiraju neke javne i polu javne ličnosti. Da li su pojedini svesni svojih grimasa, načina “govora” iritantne gestakulacije?! Ili su samo urednici emisija krivi, što ih pozivaju.

Ko je po vašem mišljenju najiritantnija pojava na malim ekranima?!

foto: Dragan Kadić

Pevač Era Ojdanić je čest gost rijaliti programa, toliko ga ima, da je postalo i degutantno i ovoj anketi pominjanje njegove medijske prisutnosti… Pamtimo svi njegove replike o “mladim devojkama” i neukusnog ponašanja. Trenutno je redovan gost jednog rijaliti programa koji se bazira na “skandalima”, izolacijama u 21.veku i poznatima po tome što su nepoznati.

foto: Filip Plavčić

Saša Vidić je čest gost Modnih Žirija, i emisija gde gostuju folk pevačice. Jedno je biti vispren i duhovit i ne uvrediti nekoga ko je “uspešniji od tebe”, a drugo je prelaziti granicu pristojnosti… Nego, zar nije pravilo da moraš izgledati lepše i bolje i biti stilizovaniji od nekoga “koga grubo komentarišeš”?! Kažu da najviše glas govori o nekome kada progovori…

foto: Filip Plavčić

Neko ko je od postavljanja video klipova na you tube do učešća u rijalitiju “mnogo postigao”. Dogurao je do estradne scene i “peva”, i previše ga ima u medijima. Kažu da je “show man”?! Ali, ukusi su različiti, jer je davno Aleksandar Tijanić odlično rekao da imamo dve Srbije… “Jednu ruralnu i onu u manjini URBANU”… pa, svako odabere po “mentalnom sklopu” šta je primamljivije mozgu koji “poseduje”.

foto: Damir Dervišagić

Osoba koja se “proslavila” tako što je izbacivala “klipove” kako peva sa krstavcem u ruci i selfijima u raznim pozama, “dogurala” je do dve nacionalne televizije. Vredi li dalje nabrajti “umetnički dojam” ….

foto: Filip Plavčić

Nekada je bila udata za poznate muškarce, a i bavi se “modom”, a u većini emisija u kojima je gostovala novinari su joj izvlačili razne “bisere”, pa je trenutno i nema koliko je bila medijski zastupljena…ali, kao da je menja skoro razvedena Dajana koja svojim izjavama o bivšem braku pretenduje da postane kandidatkinja za medijsku ulogu PATETIKA godine… Marijana Mateus vs Dajana Paunović.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.