DA SE NAJEŽIŠ! Ovo je bila POSLEDNJA ŽELJA nastradale pevačice: Porodica joj ispunila tokom SAHRANE
Andrijana Lazić, Foto: Instagram screenshot / andrijanaalazic

TUGA

DA SE NAJEŽIŠ! Ovo je bila POSLEDNJA ŽELJA nastradale pevačice: Porodica joj ispunila tokom SAHRANE

Poslednja želja Andrijane Lazić, nastradale pevačice tera suze na oči!

Objavljeno:

Pevačica Andrijana Lazić, koja je tragično preminula nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, ostavila je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Pevčica je sahrana u Velinom Selu, gde su se okupili porodica, prijatelji i obožavaoci da joj odaju poslednju počast.

Pre nego što se desila tragedija, Andrijana je vredno radila na pesmama i spotovima koji su predstavljali plod njenog rada tokom meseci. Bila je rešena da objavi svoje najnovije stvaralaštvo i time ostavi neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Njena poslednja želja bila je da njene pesme objavi i spotove, ali nažalost ona to nije uspela da uradi, pa se to desilo tokom njene sahrane. Andrijanin muzički opus predstavlja emotivno putovanje kroz koje je pevačica prenosila svoje misli, emocije i iskustva. Kroz svoje pesme, dotakla se različitih tema, od ljubavi i radosti do tuge i patnje, ostavljajući dubok i trajan utisa.

Tokom sahrane, prisutni su se prisećali Andrijane kao talentovane umetnice, ali pre svega kao tople i brižne osobe. Njeni najbliži izrazili su zahvalnost svima koji su pružili podršku u ovim teškim trenucima, ističući važnost Andrijaninog nasleđa i muzičkog doprinosa.

Andrijana Lazić je juče sahranja
Andrijana Lazić je juče sahranjafoto: NEMANJA NIKOLIĆ

Njeni tekstovi i melodije ostaju kao sećanje na talentovanu pevačicu koja je svojom muzikom dotakla srca mnogih. Njena poslednja želja ispunjena je objavljivanjem pesama i spotova.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/O.B. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.