DEVOJKE, DŽABE SE NADATE! SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POKAZAO DEVOJKU PO PRVI PUT: Ovo je SNAJKA ultra bogate FAMILIJE
Dragana Mirković sa sinom, Foto: Instagram printscreen/marko_vnm

Lep, zgodan i zaljubljen

DEVOJKE, DŽABE SE NADATE! SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POKAZAO DEVOJKU PO PRVI PUT: Ovo je SNAJKA ultra bogate FAMILIJE

Sin Dragane Mirković prvi put pokazao devojku

Objavljeno:

Marko Bijelić, sin folk dive Dragane Mirković i uspešnog biznismena Tonija Bijelića, bezobrazno je zgodan i pravi je magnet za pripadnice lepšeg pola koje, u to smo sigurni, čine veliku većinu njegovih pratilaca na Instagramu.

Iako se ne oglašava često, Marko je odlučio da fanove nagradi nekim malim tajnama iz privatnog života, a povod je možda i današnji rođendan popularne pevačice.

Srećan rođendan najboljoj majci na svetu”, napisao je uz zajedničku fotografiju sa Draganom, a potom nastavio da odgovara na pitanja koja su mu postavljali pratioci.

Sin Dragane Mirković prvi put pokazao devojku
Sin Dragane Mirković prvi put pokazao devojku foto: Instagram printscreen/marko_vnm

Tako smo, između ostalog, saznali da mu je mamina omiljena pesma „Pečat na usnama”, iz 2006. godine, i da će se pojaviti u Beogradu na njenim koncertima u Areni, zakazanim za 16. i 17. februar, nakon što ih je odložila posle smrti svekrve.

Beograd je i njegovo omiljeno mesto, otkrio je, a videli smo i koja bi kola voleo da vozi, iako poseduje čitavu kolekciju luksuznih automobila, koji parfem najčešće koristi, koji film mu je omiljeni („Južni vetar”)...

Pored četvorotočkaša, u slobodno vreme posvećuje se bildovanju tela, a rezultati su, moramo da primetimo, fantastični. Uz sve to, Marko ume i da svira klavir, a dostavio je i dokaz.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/marko_vnm

Ako ni sve to nije bilo dovoljno za zaključak da bi ga svaka majka poželela za zeta, dodajmo da sin Dragane Mirković studira prestižni SAE Institut u Beču.

Odgovorio je i na jedno privatno pitanje. Zapravo, dostavio je sliku. Jednog pratioca, mada pretpostavljamo da je u pitanju pratiteljka, interesovalo je da li ima devojku. Samo je pokazao fotografiju kako se drže za ruke. Dakle, devojke, više sreće drugi put...

Marko je ovim putem potvrdio da je zauzet
Marko je ovim putem potvrdio da je zauzetfoto: Instagram printscreen/marko_vnm

Bonus video:

00:37

Dragana Mirković u Tuzli

(Espreso/Hello/Sanja Dojkić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.