ŽENO, ODAKLE TI SMELOSTI!? PLESAČICA BUKVALNO GOLA DOŠLA NA KARNEVAL: Svi gledaju DIREKTNO u INTIMNI deo
Muri Lopez, Foto: Instagram printscreen/lopezbenitezmuri

fatalna

ŽENO, ODAKLE TI SMELOSTI!? PLESAČICA BUKVALNO GOLA DOŠLA NA KARNEVAL: Svi gledaju DIREKTNO u INTIMNI deo

Vrela Argentinka razgolićenim izdanjem preznojila muški svet

Objavljeno: 17:30h

Muri Lopez, devojka poznatog argentinskog fudbalera Lisandra Martineza, koji trenutno nastupa za Mančester Junajted, nedavno je "zapalila" društvene mreže golišavim fotografijama koje su prikazale sve njene atribute.

Naime, ova atraktivna plavuša zablistala je u izdanju koje malo toga ostavlja mašti na volju, a koje je tipično za karnevalske dane na području Južne Amerike.

Ona je uživala na karnevalu u svom rodnom gradu Gvalegvaju, a atraktivna Argentinka nije se libila da na ulice izađe prilično razgolićena, premda sa širokim osmehom i puna samopouzdanja.

Vrela Argentinka razgolićenim izdanjem preznojila muški svet
Vrela Argentinka razgolićenim izdanjem preznojila muški svetfoto: Instagram printscreen/lopezbenitezmuri

Ona je podelila i fotografije sa ovog događaja, a Muri je pokazala izvajanu figuru bez ijedne mane u zlatnom kostimu od šljokica i perlica koji je bukvalno sakrio samo one najintimnije zone.

Bujne grudi, trbušnjaci na stomaku, izvajane noge - lepa Argentinka zaista ima čime da se pohvali, a njen izabranik ističe da ona nije lepa samo spolja, već i iznutra. "Sva tvoja unutrašnja lepota koju u sebi nosiš odražava se na to kako izgledaš spolja, zato si tako jedinstvena i izvrsna", napisao joj je u komentarima Martinez.

Ova 24-godišnjakinja je i po profesiji plesačica i redovna je na karnevalima u rodnoj zemlji, a verovali ili ne, ona i slavni fudbaler su zajedno već više od decenije! Naime, par se zna od malig nogu, s obzirom da su odrasli u istom komšiluku, a u vezi su od tinejdžerskih dana, odnosno od 14. godine.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena/Prenela:C.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.