ŠUŠKALO SE SVAŠTA O NJOJ I NJEMU: Božana progovorila o OČEVOM SAMOUBISTVU, a ovo je njegova POSLEDNJA PORUKA
Božana Vujinović, Foto: Printscreen:instagram/bozanstvena___

otvorila dušu

ŠUŠKALO SE SVAŠTA O NJOJ I NJEMU: Božana progovorila o OČEVOM SAMOUBISTVU, a ovo je njegova POSLEDNJA PORUKA

Kako se navodilo u medijima, on je izvršio samoubistvo kada je saznao da mu se ćerka bavi prostitucijom, a Božana je sada progovorila o svemu.

Objavljeno: 14:34h

Plejboj zečica, Božana Vujinović (31) doživela je porodičnu tragediju pre nekoliko godina kada je njen otac oduzeo sebi život.

Kako se navodilo u medijima, on je izvršio samoubistvo kada je saznao da mu se ćerka bavi prostitucijom, a Božana je sada progovorila o svemu.

- Moji roditelji su se razveli kada sam imala četiri godine. Oca Božidara sam po odluci suda viđala samo nedeljom. Taj razlaz sa mojom majkom je teško podneo. Falila mi je očinska ljubav koju nisam imala, a koju se moja majka oduvek trudila da mi nadomesti. Kada sam porasla pokušavao je da ostvari kontakt sa mnom, ali je bilo kasno. Već tada je bio alkoholičar i to mi je smetalo, a ni danas ne volim ljude koji mnogo piju. Pored toga što je bio poročan, bio je i labilan - počela je starleta.

Ona je dodala da godinama nije imala kontakt sa ocem, ali da su tri meseca pre njegove smrti zakopali ratne sekire.

- Interesantno je da nikada nije išao u vojsku jer je imao napismeno da je psihički nestabilan. Tokom braka, pretio je mojoj majci samoubistvom mnogo puta kada bi se susreo sa nekim životnim problemom. S godinama smo izgubili kontakt, ali tri meseca pre nego što je digao ruku na sebe sam ga posetila u njegovom stanu jer sam osetila da nešto nije u redu. Počeo je da plače. Pričali smo da ne sme da uradi ništa nažao sebi. Ja, tada klinka, govorila sam odraslom čoveku da je sve prebrodivo. Obećao mi je da se neće ubiti i otišla sam. Poslednje što sam od njega čula bila je oproštajna poruka. Spavala sam, a ujutru me je na telefonu sačekalo "voli te tata", a zatim i vest da se ubio. Sećam se da sam vrištala iz sve snage, mislila sam da će mi pluća pući. Kada je sebi pucao u glavu imala sam tačno 20 godina i nisam znala mnogo o životu. Bila sam usamljena i bez bilo čije podrške sam se nosila sa stravičnim gubitkom i predrasudama okoline. Ni danas mu nisam oprostila što mi nije dao primer heroja, već slabića. Izneverio me je - prisetila se ona.

Božana se dotakla i navoda da se bavi najstarijim zanatom, te je otkrila da li je nekad bila privođena zbog prostitucije.

- Nikada. Svi napisi u medijima su bili laž. Sa neistinama se borim na sudu i do sada sam dobila svaki spor. Kada nemaš problem da se zameriš bilo kome ko ti stane na senku, rađaju se neprijatelji sa kojima još uvek uspešno izlazim na kraj. Nikada nisam dozvoljavala da me spletke pokolebaju - tvrdi ona.

Kako je istakla, jedna je od retkih starleta koja ne želi da zarađuje od platforme na kojoj se prodaju eksplicitne fotografije.

- Prodavanje intime za 5, 10 dolara mi je ispod časti. Skinula sam se gola samo za naslovnu stranu Plejboja.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.