NAJLUĐI URANAK U SRBIJI: Velika žurka na Srebrnom jezeru, Nikolija napravila HAOS! (FOTO)
Foto: Promo

neviđena žurka

NAJLUĐI URANAK U SRBIJI: Velika žurka na Srebrnom jezeru, Nikolija napravila HAOS! (FOTO)

Hitovima „Ja ću da pevam“ , „Ja ratujem sam“ , „Dobro jutro“ grupa „Riblja Čorba“ nastupila je drugi dan na muzičkom festivalu „Uranak“ na Srebrnom jezeru. Hitovi su se nizali, publika je bila oduševljena, a atmosfera odlična
Objavljeno:

Jednodnevne karte u iznosu od 1.200rsd se mogu kupiti na licu mesta i na svim tiket servisima. Više informacija možete pronaći na http://www.uranak.org/.

Organizatori su uz kupljene karte svim posetiocima koji su rezervisali svoja mesta za kampanju „dont drink and drive“ obezbedili besplatan povratak sa jezera u utorak 2. maja u 5h.

Inače, muzički festival „Uranak“ održava se četvrtu godinu za redom, na jednom od najlepših izletišta u Srbiji – Srebrnom jezeru. Poseta je duplo veća u odnosu na prošlu godinu, a ono što je ostalo isto je dobar provod, koji je ovde zagarantovan tokom celog dana.

foto: Promo

Boris Katić, osnivač i organizator „Uranak“ festivala objasnio je zbog čega je za organizaciju ovakvog događaja izabrano Srebrno jezero, kao i na koji način to doprinosi razvijanju turističkih destinacija u Srbiji:

„Iako je prvobitna ideja bila da se ovakav festival organizuje van zemlje, na kraju smo odlučili da to ipak bude u Srbiji. Jedno od prethodnih putovanja koje smo organizovali bilo je na Srebrnom jezeru, tako da nam se mnogo svidela ova destinacija. Tu je Dunav, koji nije dovoljno iskorišćen, Srebrno jezero koje je fenomenalno, kao i neki lokaliteti okolo koji su interesantni. Tako da pored dobre muzike, posetioci mogu da uživaju i u prirodi, kao i da vide nešto.“

„Srebrno jezero je jako dobro pozicionirano, nalazi se na otrpilike 100 km od Beograda, Kragujevca i Niša. Takođe jedna od osnovnih ideja bila nam je da razvijemo turizam u nekoj od destinacija u Srbiji i mogu da kažem da smo u tome uspeli, jer ljudi sada dolaze ovde i u aprilu, maju, septembru, a ne samo u toku letnje sezone.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.