ĆERKA PREKO 100 OPERACIJA, A ONA PRIRODNA LEPOTICA: Tamara Đurić pokazala kako izgleda njena majka, svi ODUŠEVLJENI
Tamara Đurić, Foto: Printskrin / Youtube / Emisija Premijera

LEPOTICA

ĆERKA PREKO 100 OPERACIJA, A ONA PRIRODNA LEPOTICA: Tamara Đurić pokazala kako izgleda njena majka, svi ODUŠEVLJENI

Tamarina majka je zanosna plavuša koja zrači prirodnom lepotom, a sličnost starlete kada se prvi put pojavila u javnosti sa njom je neverovatna

Objavljeno:

Starleta Tamara Đurić nikada nije krila da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama, a nedavno je odlučila da izvadi silikone iz grudi.

Iako je važila za starletu koja ima skoro, pa najveće grudi na estradi, Tamara Đurić je prelomila da izvadi silikone i pokaže svoje prirodno izdanje. Mnogi su se začudili što je opšte odlučila da vadi silikone iz grudi, jer je godinama bila zagovornik istih, a njeno novo izdanje iznenadilo je sve.

Međutim, starleta je jednom prilikom pokazala majku Vesnu na svom storiju na Instagramu, pa je tako ona odmah privukla veliku pažnju. Tamarina majka Vesna je plavuša, koja drži do sebe, a voli moderno da se oblači.

Podsetimo, Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

Ovo je majka Tamare Đurić
Ovo je majka Tamare Đurićfoto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara jednom prilikom.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Ilija Lukić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.