DRAMA U NIŠU!? Batinaši navodno PRETILI Kulićima da će da im ZAPALE KUĆU, u sve UMEŠAN ZOLA?
Marija Kulić, Foto: Printscreen

SVI DETALJI

DRAMA U NIŠU!? Batinaši navodno PRETILI Kulićima da će da im ZAPALE KUĆU, u sve UMEŠAN ZOLA?

Marija je navodno pozvala policiju čim su ljudi otišli, ali nije imala dokaza da ih je poslao Zola, jer se on u tom trenutku nalazio u Beču, gde je otišao posle diskvalifikacije u rijalitiju.

Objavljeno: 16:51h

Nakon što se pročulo da je rijaliti zvezda Miljana Kulić nije trudna sa Lazarom Čolićem Zolom, koji se diskvalifikovao svojevoljno iz rijalitija, ona je javno iznela niz pretnji, pa je pozvala ljude da njemu i njegovim najmilijima polome ruke i noge, piše "Star".

Kada je to čuo, Zola je navodno odmah pozvao Mariju i rekao joj da ne zna na koje ljude Miljana poziva, ali da bi najbolje bilo da ona i Siniša javno kažu da niko ne sluša njihovu ćerku i da nikome ne sme da fali dlaka s glave. Marija mu je navodno drsko na to odgovorila da se nada da je čuo ko je trebalo da čuje i da on zaslužuje da ga kastriraju.

Kako otkriva izvor za pomenuti mediji, Zola je poslao svoje drugare u Niš, ispred kuće Kulića koji su nosili crne kape na glavi kako bi uplašili Miljaninu porodicu.

Zolini prijatelji su navndo pretili Kulićima
Zolini prijatelji su navndo pretili Kulićimafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Došli su sa tri automobila i stali ispred kuće. Izašli iz auta i opklolili kapiju. Zvonili su, vikali i svirali iz kola. Marija je naišla iz grada i nije joj bilo svjedno. Govorila je da će zvati policiju. Jedan momak joj je rekao da se ne boji, da neće da joj urade ništa, ali da bi bolje bilo da se Zolino ime ne pominje. Marija se tada pravdala da je Miljana u afektu izgovorila pretnje i da nema potrebe da se nastavlja ta priča. U jednom momentu iz dvorišta je izašao i Siniša koji je lošeg zdravlja i njemu su rekli da ostave Zolu svi na miru i da će im kuća izgoreti do pepela ako Zoli bude falila dlaka sa glave - priča izvor za Star.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/O.B. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.