OVA ŽENA TVRDI DA JE NAJVEĆA ZVEZDA, A MAJA NIKOLIĆ KAŽE DA ZA NJU NIJE ČULA: Zbog jednoga se SLATKO NASMEJALA
Maja Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

OVA ŽENA TVRDI DA JE NAJVEĆA ZVEZDA, A MAJA NIKOLIĆ KAŽE DA ZA NJU NIJE ČULA: Zbog jednoga se SLATKO NASMEJALA

Maja je istakla da muzika spaja ljude

Objavljeno:

Pevačica Maja Nikolić je govorila o neverovatnom uspehu Aleksandre Prijović, ali se na pitanje o Didi Janković totalno zbunila, tvrdeći da ne zna ko je ta persona.

Maja je u emisiji istakla da muzika spaja ljude, a da je najbolji primer za to Aleksandra Prijović koja je prošle godine ostvarila neverovatan uspeh u regionu rasprodavši čak i pet Arene u Zagrebu.

Muzika leči dušu, to kažu i psiholozi i psihijatri. Muzika leči, spaja narode. Vidite šta je Prijovićka uradila u Hrvatskoj gde je vladala višegodišnja mržnja, a mi smo bratski narod. Ona je napravila takav uspeh, a Srpkinja je, prema tome njena dobra energija, pesme i vaspitanje su napravili da deca, ljudi iz Hrvatske napune pet Arena. Muzika i prave emocije spajaju– izjavila je Maja, na šta je voditeljka Sanja Ćulibrk prokomentarisala da Didi Janković nije čula za Aleksandru Prijović.

- A ja nisam čula za Didi Janković, ne znam ko je. Pokazaćeš mi sliku – rekla je zbunjeno pevačica, a voditeljka dodala da će joj pustiti njenu pesmu.

- Pesmu (smeh), ok, dobro - rekla je pevačica.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Grand/I.A/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.