GUTINA SMRT JE RASPLAKALA CELU SRBIJU, MISLIO JE DA SU GA SVI ZABORAVILI: Ovako su izgledali NJEGOVI POSLEDNJI DANI
Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

tuga

GUTINA SMRT JE RASPLAKALA CELU SRBIJU, MISLIO JE DA SU GA SVI ZABORAVILI: Ovako su izgledali NJEGOVI POSLEDNJI DANI

Široj javnosti postao je poznat zahvaljujući takmičenju „Nikad nije kasno“ u kom je stigao do polufinala, a smrt je došla iznenada

Objavljeno:

Nekadašnji takmičar šoua "Nikad nije kasno" Dragutin Dimitrijević Guta iz Beograda iznenada je preminuo juče, u 59. godini nakon kraće i teške bolesti, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti slomila je njegove brojne prijatelje iz takmičenja.

Među njima je bila i Zorica Akerman koja je otkrila kako su izgledali njegovi poslednji dani.

- Bili smo komšije i često smo se sretali kada sam bila u Beogradu. Bilo mu je teško što nema prilike da peva jer je u tome uživao. „Kao da su me svi zaboravili“ govorio je… I sve više razmišljao da se iz Beograda preseli u Smederevo. Tužan kraj za gospodina pevača, kako smo ga zvali kroz takmičenje, naše druge sezone „Nikad nije kasno“– rekla je Zorica za "Grand".

1 / 3 Foto: Printscreen/ Vimeo / Grand Online

Dragutin je rođen 1965. godine u Beogradu. Potekao je iz muzičke porodice, a od najranijeg detinjstva bio je zaljubljenik u harmoniku.

Završio je Muzičku gimnaziju u srpskoj prestonici, nakon čega se zaposlio u orkestru policije. Široj javnosti postao je poznat zahvaljujući takmičenju „Nikad nije kasno“ u kom je stigao do polufinala.

- Jedan od razloga što Gutu nismo videli ranije u takmičenju je što policijski službenici ne smeju da se eksponiraju u javnosti - otkrio je Žika tada, što je Dragutin i potvrdio.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Grand/I.Ankić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.