MAJKO MILA, KAKVA KUĆERINA! VESNA ZMIJANAC IMA LOVE SVE DA NAS KUPI: Pogledajte ovaj LUKSUZ, košta BOGA OCA
Vesna Zmijanac, Foto: UNA TV/ SCREENSHOT

oaza mira

MAJKO MILA, KAKVA KUĆERINA! VESNA ZMIJANAC IMA LOVE SVE DA NAS KUPI: Pogledajte ovaj LUKSUZ, košta BOGA OCA

Vesna Zmijanac otvorila je vrata svog doma u Beogradu.

Objavljeno:

Vesna Zmijanac nedavno je otvorila vrata svog doma jednoj novinarskoj ekipi i pokazala svaki ćošak njenog luksuznog stana u srcu Beograda.

Veliki prozori koji se prostiru duž čitavog zida, portreti njene ćerke Nikolije, velika trpezarija i kuhinja, šminkernica, deo gde se nalaze igračke za njene unuke, kristalni lusteri, velika ugaona garnitura, samo su deo onoga što čini njenu oazu.

Vesna je u emisiji "Una dua tre" na Una televiziji, govorila o operaciji srca, tačnije momentu kada joj je ugrađen bajpas.

1 / 6 Foto: UNA TV/ SCREENSHOT

"Operacije je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv. Ja sam nemirna i dalje i junačim se. Ne umem drugačije. Sad sam dobro, tačnije odlično. Bila je pauza jedno izvesno vreme, što je meni teško palo, jer ja ne mogu da mirujem.

Kada mi je bilo preko glave pauze, otišla sam da pevam. Tako da sam odlično. Ne plašim se godina i ne brojim ih", ispričala je Vesna, a zatim otkrila da nikada sebe kao fatalnu ženu nije doživljavala.

"Ja nikad nisam znala da sam fatalna žena. Vi kad ste to, vi ni ne znate. Drugi vas deklarišu tako. Stalno sam bila velika zvezda. Sa nekih tridesetak godina, pa nadalje. Nije imalo to neki značaj kod mene što sam fatalna", ističe Zmijančeva.

Bonus video:

00:17

Vesna Zmijanac gost na Dinovom koncertu

(Espreso/Una/Mladen Mijatović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.