SUZANA MANČIĆ U SUZAMA NA NAJRADOSNIJI SPRSKI PRAZNIK: Priznala da zbog NJEGA nije smela da slavi Božić
Suzana Mančić, Foto: TV Pink printscreen

EMOTIVNO

SUZANA MANČIĆ U SUZAMA NA NAJRADOSNIJI SPRSKI PRAZNIK: Priznala da zbog NJEGA nije smela da slavi Božić

"Ovo je česnica, nisam je ja napravila, naručila sam je. Nisam baš sve stigla da uradim sa ove dve ručice." rekla je Suzana

Objavljeno: 11:57h

Suzana Mančić, voditeljka i TV lice, ispričala je kako je proslavilaBadnji dan kao domačica u svom domu ,a danas za najradosniji hriščanski praznik, biće kod brata, a onda zaplakala zbog jedne konstatacije.

- Moja cela uža familija je bila ovde na večeri, bilo je dosta posla! Danas se ide kod mog brata na božićni ručak, tako su podelili naši roditelji. Uvek smo išli kod tetke na Badnje veče, teča Milenko je pravio pijanog šarana, tako da sam i ja to napravila po njegovoj recepturi a danas, zna se, meso se jede, kraj je postu - ispričala je Suzana, a potom pokazala česnicu koju, priznaje, nije sama umesila.

- Ovo je česnica, nisam je ja napravila, naručila sam je. Nisam baš sve stigla da uradim sa ove dve ručice.

Božić u domu Suzane Mančić
Božić u domu Suzane Mančićfoto: TV Pink printscreen

Kako kaže, u ranom detinjstvu nije slavila hrišćanske praznike.

- Pripadam generaciji komunizma, ja do 15-16. godine nisam razlikovala Božić od slave, dok mi je Uskrs uvek bio prepoznatljiv po farbanju jaja... Mi nismo slavili, otac mi je bio komunista, Partizan, ali od sredine osamdesetih smo počeli da slavimo - iskrena je Suzana, koju su savladale emocije, te se rasplakala.

Suzana Mančić u suzama za Božić
Suzana Mančić u suzama za Božićfoto: TV Pink printscreen

- Moja su verovanja u dobrotu, istinu i pravdu. Tako nekako i Boga doživljavam. Za mene je religija, vera, Bog nešto što je dobro, što je istinito i pravedno. Kada pomislim da bih mogla da budem bliže Bogu, samo istin zbori, voli ljude i to je to. Čuvajmo jedni druge, poštujmo se, tako možemo da sačuvamo svoju ulicu, svoju njivu, svoj voćnjak - rekla je Suzana.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Pink Prenela:I.R:)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.