"OSTALA SAM DEVOJČICA IZ KASIDOLA ZADOBLJENA U TELU ZRELE ŽENE" Dragana Mirković nikad iskrenije o karijeri
Dragana Mirković, Foto: © ATA Images

iskrena

"OSTALA SAM DEVOJČICA IZ KASIDOLA ZADOBLJENA U TELU ZRELE ŽENE" Dragana Mirković nikad iskrenije o karijeri

Dragana se prisetila početaka svoje karijere, te priznala da postoje stvari koje se za ovih 40 godina nisu promenile.

Objavljeno:

Dragana Mirković nedavno je zbog smrtnog slučaja u porodici otkazala zakazane koncerte u Štark areni, a sada se osvrnula na svoju dugu i uspešnu karijeru.

- Bavim se ovim poslom 40 godina, a to nije malo. Imamo smenu generacija. Očekivala sam još pre 10 godina da će na scenu doći nove i mlade pevačice. Kada prestanem da pevam, meni će od ovog posla nedostajati samo moja publika - kaže Dragana.

- Lepoj Breni, mojoj velikoj plavoj drugarici, rekla sam da joj ne dozvoljavam da ide u penziju. Suzana Mančić, iako je otišla, nikada neće biti u penziji, a Lepoj Lukić se posebno divim na karijeri, trajanju i energiji.

Među mlađim koleginicama, postoji jedna kojoj se posebno divi.

- Obožavam Sanju Vučić! Ona je najtalentovanija mlada ženska osoba na prostoru bivše Jugoslavije. Sanja može sve da peva: narodnjake, pop, romsku, izvornu, narodnu muziku... Imam osećaj da može i operu da peva. Fantastičan je autor. Volim njenu prirodnost, lepa je i slatka.

Dragana se prisetila početaka svoje karijere, te priznala da postoje stvari koje se za ovih 40 godina nisu promenile.

- Snimila sam prvu ploču sa 15 godina i odmah sam dobila fanove. Zvali su me "čudo od deteta", a ja sam prvih 10 godina imala užasnu tremu. Znala sam samo da dobro pevam. Sebe nisam doživljavala ni kao lepu ni kao zgodnu. I dan-danas sam stidljiva i povučena. Ostala sam devojčica iz Kasidola zarobljena u telu zrele žene od 55 godina. Takođe, kada je bio jubilej 20 godina moje karijere, mislila sam da je to dovoljno i da ne treba više da se bavim estradom. Tada sam zbog fanova 2004. godine snimila album - kaže folk legenda i objašnjava da je scena oslobađa svih stega:

- Jedino na sceni ne mogu da prepoznam samu sebe. Uvek sam volela da igram i zbog plesa sam na sceni bila spremna na sve - zaključuje ona za Informer.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.