NAKON TEŠKOG PERIODA SHVATILA KO JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA: Aleksandra je ZAHVALNA NA OVOME, TRADICIJA JE BITNA
Aleksandra Mladenović, Foto: Privatna arhiva

BOŽIĆNI INTERVJU

NAKON TEŠKOG PERIODA SHVATILA KO JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA: Aleksandra je ZAHVALNA NA OVOME, TRADICIJA JE BITNA

Aleksandra je za Espreso govorila o praznicima i koliko si verski praznici važni za porodicu.

Objavljeno:
Ivana Radivojević

Pevačica Aleksandra Mladenović popularnost je stekla u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", ona se u to vreme izdvojila svojim talentom i atraktivnim izgledom.

Sada je za Espreso govorila o praznicima i koliko si verski praznici važni za porodicu i da li joj zameraju kada radi:

- Veoma su važni ti trenuci, to je vreme kada, čini mi se, najviše možemo da osetimo zajedništvo, toplinu, bliskost i ljubav među ljudima. Trudim se da budem sa porodicom što je više moguće, naravno, da se ne ljute, i razumeju me. Oni su mi najveći vetar u leđa i najveća podrška, zaista imaju razumevanja za sve što moj posao nosi sa sobom. I na tome sam im zahvalna.

Aleksandra Mladenović sa porodicom na Božić
Aleksandra Mladenović sa porodicom na Božićfoto: Privatna arhiva

Aleksandra je potom otkrila sa kim i gde provodi Badnje veče i Božić.

- Božić obožavam još kako sam bila dete. Na Badnji dan brat i tata pre izlaska sunca odlaze u šumu da seku badnjak, uz prvi mrak ga unosimo u kuću i ložimo, uz reči: “Koliko varnica toliko parica”. Sito je puno suvog voća, to je mamin zadatak, baš kao i bogata trpeza koja nas sve čeka za Božić. I naravno, nadam se da ću ove godine baš ja da izvučem paricu iz česnice, red bi bio, smeh. Pevačica je za naš portal otkrila da li postoji neka zanimljiva uspomena iz detinjstva koja je vezuje za ovaj praznik.

- Brojne uspomene, koje sada prenosimo na bratanca i bratanicu. Obožavala sam da pijučem i tražim razne slatkiše u slami i takmičim se sa bratom ko će više da uzme, iako nas mama posle natera da sve podelimo, kao i da čekam tatu da u kuću unese badnjak.

Božićni intervju Aleksandre Mladenović
Božićni intervju Aleksandre Mladenovićfoto: Privatna arhiva

Aleksandra nam je otkrila i da li sebi dala neke ciljeve koje želi da ostvari ove godine.

- Ne klasične, dajem sebi cilj da više vremena pronađem za ljude koje volim, više vremena za odmor. Možda mi fali malo više organizacije, smeh. Muzika je zaista moj život i meni nastupi i publika zapravo pune baterije, ali ove godine bih volela da još negde putujem sa roditeljima.

Kako stara sprska poslovica kaže "šta se radi za Božić radiće se cele godine" uptali smo Aleksandru da li veruje u to i šta ona radi taj dan.

Pevačica otkrila šta radi na Božić
Pevačica otkrila šta radi na Božićfoto: Privatna arhiva

- Verujem, taj dan pevam vise nego inače, smeh. Šalu na stranu, taj dan se trudim da sam sa svojima, da uživamo zajedno.

Za sam kraj Aleksandra nam je otkrila koliko joj je bitno da ispoštuje sve običaje.

- Zaista jeste, volim tu tradiciju i da na mlađe prenosim sve ono što sam ja radila kao dete. To su zaista srećni i lepi trenuci i mislim da bi šteta bilo da ih oni ne osete. Postoji neka posebna čarolija oko tih praznik.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.