"SVIMA ŽELIM DA PRONAĐU MIR I SPOKOJ" Ovako Maja provodi PRAZNIKE SA PORODICOM, a imala je i JAKU PORUKU
Pevačica, Foto: Damir Dervišagić

intervju

"SVIMA ŽELIM DA PRONAĐU MIR I SPOKOJ" Ovako Maja provodi PRAZNIKE SA PORODICOM, a imala je i JAKU PORUKU

Pevačica je za naš portal govorila o mnogim zanimljiv stvarima iz svoga života

Objavljeno: 16:30h
Bojana Savić

Poznato je da pevačica Maja Marijana ima dve ćerke i da vodi porodičan život, a ona je sada za Espreso otkrila kako u njenom domu izgleda proslava Badnjeg dana i Božića.

Na samom početku razgovora Maja je govorila o značaju praznika za nju i njene najbliže:

"Sigurna sam da svako od nas voli verske praznike, porodica je tada na okupu, neka posebna energija i atmosfera tada vlada, ljudi su uglavnom puni lepih misli i želja, a moje ćerke i ja uživamo u zajedničkim pripremama svega što ide i priliči praznicnim danima."

Kako je poznato da muzičari uglavnom rade u vreme praznika, zanimalo nas je da li Marijani ćerke zameraju ili su joj zamerale što je u tim danima van kuće.

"Moje ćerke su odrasle devojke, imaju pregršt svojih obaveza, ako se desi da radim za praznike, to vreme nadoknadimo čim se vratim, svakako smo stalno zajedno jer živimo zajedno", kazala je ona za Espreso.

Pevačica je potom govorila o Badnjem danu i Božiću, te je istakala da i te kako poštuje verske praznike:

"Badnje veče, Božić, Vaskrs ispoštujemo maksimalno kako treba. To je posebna energija koja vlada u kući, dogovaramo se šta će tog dana biti na meniju od hrane obavezno smo kod kuće".

Pevačica se potom prisetila vremena kada je bila dete, te nam je otkrila da li su u to vreme praznici u njenom domu drugačije izgledali.

"Ne razlikuju se puno, sve ono sto je moja majka tada radila trudim se da i ja prenesem na svoje ćerke, sve te običaje, ja sam uvek volela sve ono što moja majka i otac pripreme, koliko su bili u mogućnosti. Radovala sam se uvek da pomažem majci oko pripremanja hrane, naučila me je mnogo toga. Ono sto je najvažnije, verski praznici sada i onda su prepuni ljubavi, posvećenosti i divnih želja i misli", ispričala je Marijana za Espreso.

Na samom kraju razgovora Maja nam je otkrila da li joj naslednice pomažu oko pripremanja praznične trpeze:

"Moje ćerke mi pomažu u svemu, ali one ipak najviše vole kada ja spremam hranu, kolače posebno. Poklončići su tu, darujemo ih međusobno, sitnica to bude neka, ali s ljubavlju. Srećna sam jako sto ćemo i ovog puta zajedno biti za božićne praznike, mnogo se volimo i poštujemo, i najsrećnije smo kada smo zajedno. Upravo sada se dogovaramo šta ćemo sve da kupimo i da se prepustimo prazničnoj čaroliji."

Za sam kraj razgovora Marijana se obratila sa najlepšim željama:

Svima vama u Espresu, a i vašim čitaocima, želim srećnu Novu godinu i bozićne praznike. Tad je vreme praštanja, pokajanja, novih odluka, svima želim da pronađu mir i spokoj."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.