BRUTALNA PORUKA VERICE RAKOČEVIĆ DEVOJKAMA U BEOGRADU: Ono što je rekla će SVE ZAKUCATI
Verica Rakočević, Foto: Stefan Stojanović

BRUTALNA PORUKA VERICE RAKOČEVIĆ DEVOJKAMA U BEOGRADU: Ono što je rekla će SVE ZAKUCATI

- Ta manija, mislim da je prisutna, govorim sada za Beograd, i mislim da je ovde zastrašujuće u kojoj količini je to uzelo maha - poručila je Verica

Objavljeno:

Modna dizajnerka Verica Rakočević (75) govorila je na temu lepote, nege i estetskih zahvata i tom prilikom je istakla koliko je zgrožena "trendom" da devojke u Beogradu i Srbiji menjaju svoj lični opis, te što im je važnije da "napumpaju" neki deo tela i odu na splav, nego da rade nešto što će ih oplemeniti.

- Nigde nisam videla tu količinu prostakluka kod mladih devojaka koliko sam videla kod nas. Verujte mi, videla sam možda u nekiim zemljama gde je primitivni svet, poluobrazovan, koji na taj način živi i opstaje. Ne znam više ni kako da se izrazim... Ja to smatram bolešću roditelja koji to svojoj deci dozvoljavaju, makar ta deca imala i preko 20 godina - rekla je Verica za estetic.rs.

- Možete vi na vreme da naučite svoje dete da mu je mnogo bitnije da pročita dobre knjige, da vidi dobru predstavu, da se bavi nekim poslom koji će ga ispuniti i oplementiti, nego da napumpa zadnjicu, usta, da nadogradi kosu, nokte, i da ode na splav - dodala je.

- Ta manija, mislim da je prisutna, govorim sada za Beograd, i mislim da je ovde zastrašujuće u kojoj količini je to uzelo maha - zaključila je Verica.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/I.C. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.