DRAGANU KATIĆ UDARILA NOSTALGIJA ZA PRAZNIKE: Setila se prošlog vremena, pa opisala kako je to NEKAD izgledalo
Dragana Katić, Foto: © ATA Images

ZANIMLJIVO

DRAGANU KATIĆ UDARILA NOSTALGIJA ZA PRAZNIKE: Setila se prošlog vremena, pa opisala kako je to NEKAD izgledalo

Voditeljka emisije "Nikad nije kasno" je govorila o praznicima

Objavljeno:

Voditeljka muzičkog takmičenja „Nikad nije kasnoDragana Katić uvek iznova oduševi glamuroznim stajlingom na sceni.

Upravo zbog toga će mnoge iznenaditi kako voditeljka provodi novogodišnje praznike, što je ona sama otkrila u razgovoru za Grand, opisavši sve detalje.

-Tokom novembra i decembra postoji toliko raznih događaja, a i snimanja Novu godinu dočekujem, ma koliko to otrcano zvučalo, u kući, u trenerci, potpuno raspuštene kose i sa puno hrane. Čak mislim i da vrlo malo šaram po televizijskim programima, a i našu emisiju ću pogledati odloženo. A tu kućnu atmosferu i doček provedem uvek sa prijateljima koji isto razmišljaju, a isto i rade kao i ja. Mnogo radimo preko godine i onda jedva dočekamo taj 31. da budemo tu. Nekada se istina radilo i za Novu godinu, ali to je bilo davno i to mi je bilo zanimljivo iskustvo – ispričala je Dragana.

1 / 2 Foto: M.P./ATAImages

Iako namerava da u Novu uđe u opuštenoj atmosferi, njena kuća će u svakom slučaju biti u glem stilu, u skladu sa praznicima koji su pred nama.

-Jelku kitim obavezno bez pogovora, i pokloni moraju da budu ispod jelke. Bez obzira što ne znam da li će mi sin iz Berlina doći ovde za Novu godinu, ali pokloni koje jedno drugom kupujemo, kao i oni koje kupujem prijateljima i rodbini i obratno, obavezno su na tom mestu. Nekako ne mogu da zamislim da se taj deo priče koji se zove Nova godina ne oseti u kući. Bez jelke do sada nisam dočekala ni jednu Novu godinu – rekla je voditeljka.

1 / 2 Foto: instagram/printscreen

Pokloni su u Draganinom domu i poseban vid dekoracije, a objasnila je i zbog čega:

-Uglavnom znam poklone jer smo veliki i dogovaramo se i deci već krajem novembra kada nešto pronađem kažem šta da mi kupe za Novu godinu. Onda oni to upakuju što ja znam šta je unutra i to tako stoji ispod jelke.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Grand/A.Dačić/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.