GOVORI SE DA JE ANI KORAĆ BIVŠI OSTAVIO SVE OVO: Mnogima je ovako nešto PUSTI SAN, cifre su OGROMNE
Ana Korać, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

GOVORI SE DA JE ANI KORAĆ BIVŠI OSTAVIO SVE OVO: Mnogima je ovako nešto PUSTI SAN, cifre su OGROMNE

Vest o Aninom razvodu odjeknula je u domaćim medijima

Objavljeno:

Starleta i bivša zadrugarka Ana Korać potvrdila je da se razvela od svog partnera sa kojim je dobila sina početkom ove godine.

Ipak, oca svog deteta ni u jednom trenutkunije predstavila javnosti, već je i na njihovim zajedničkim fotografijama sakrivala njegovo lice.

Međutim, sada izvor za "Blic" otkriva šta je Ana Korać dobila sve od bivšeg.

- Iako je uglavnom sve platio njen bivši momak: stan, brojne automobile, Aninu garderobu... On je odlučio da joj to sve ostavi. Koraćeva je od njega na poklon dobila stan u luksuznom naselju, kao i skupocenog džipa "mercedesa" koji je sada nakon razvoda u njenom vlasništu - priča dobro obavešten izvor za "Blic" i dodaje:

- Sve markirane stvari koje su koštale i po nekoliko hiljada evra, a čija ukupna vrednost prelazi 350.000 evra, bivši muž je ostavio Ani Korać i nije tražio ništa da mu vrati. Uskoro će na sudu utvrditi kolika će alimentacija biti isplaćivana za sina, a u javnosti se spekuliše da će cifra biti između 3 i 5.000 evra - poručuje dobro obavešten izvor za "Blic".

Podsećanja radi, sada već bivši suprug ne želi se se eksponira u medijima, što im je verovatno i stvaralo najviše problema u njihovom odnosu.

- Svesna sam da sam ja deo javne scene, ali moj izabranik nije i ne želi to da bude. Zbog raznih spekulacija, laži i nagađanja uspem da ga nagovorim da bar na mrežama pokažem ono što su mi prioriteti, a to je porodica. Ne krijem ništa, onaj ko treba to i zna. Da li ja nekome treba nešto da dokazujem - ne. Privatnost nema cenu i ja poštujem želju mog partnera, pokažem onoliko koliko smatram da je dovoljno - pričala je ona.

Uprkos idiličnom životu koji je prikazivala na pomenutoj mreži, mnogi su prethodnih meseci nagađali da nije sve savršeno između Ane i oca njenog deteta, te se spekulisalo da njemu smeta što je ona ponovo u žiži interesovanja, kao i to što je aktivna na mrežama.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic/Jovan Ilić/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.