SARA JO I NJEN DEČKO SE SMUVALI NA GODIŠNJICU SMRTI NJEGOVE BABE! Pevačica iznela šokantne detalje o svojoj VEZI
Sara Jo, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

SARA JO I NJEN DEČKO SE SMUVALI NA GODIŠNJICU SMRTI NJEGOVE BABE! Pevačica iznela šokantne detalje o svojoj VEZI

Sara jo je otkrila detalje veze sa Žigom i jednu stvar koju ama baš niko nije znao

Objavljeno:

Sara Jo već duži vremenski period uživa u ljubavi sa poznatim plesačem iz Slovenije, Žigom Sotlarom.

Sara Jo je otkrila da su se Žiga i ona upoznali sasvim spontano, kao i da su svoju vezu započeli na godišnjicu smrti njegove bake za koju je bio mnogo vezan.

- Javio mi se sa preslatkom porukom, rekao mi je da voli i poštuje moj rad i da su on i njegova ekipa meni na raspolaganju ako mi trebaju plesači. Ušla sam mu tada na Instagram, videla sam koncerte sa Majom Berović i Natašom Bekvalac. Imala sam ga na umu. Posle nekog vremena smo oboje imali nastupe u Budvi, ukačili smo na Instagramu da smo na istom mestu i dogovorili smo se da se upoznamo. Tog dana mi se toliko nije izlazilo iz hotela. Izašla sam nenašminkana i poluosušene kose. Očarala me je njegova energija i zrelost, nisam to očekivala od muškarca mojih godina. Ubrzo nakon toga se desila naša prva saradnja i potpuno sam se raspametila - prisetila se Sara.

1 / 4 Foto: A.H./ATAImages

Pevačica je ispričala da je među njima nekoliko meseci bila samo poslovna saradnja jer su oboje u tom momentu imali partnere.

- Nekoliko nedelja kasnije smo planirali spot za pesmu "Kaži mi", tad mu je trajala priprema za koncert sa Natašom, a ujedno je i sa mnom na probe išao. U tom trenutku on ima devojku, ja imam momka. Na probama smo bili jako stidljivi, bio je dva metra od mene. Imala sam mnogo agresivniji pristup od njega, šalila sam se stalno, on je bio na distanci. Nekoliko meseci kasnije je prekinuo vezu, posle sam i ja raskinula i neka viša sila je ponovo želela da nas spoji. Radili smo neko plesno takmičenje u Sloveniji. Prepustili smo se čulima. Tada sam pomislila: "Ovaj čovek tako dobro miriše", pitala sam se da li imam leptiriće u stomaku jer ponovo plešem ili je to nešto više. Na početku smo se kontrolisali, nezgodno je, stalo nam je bilo da ostane dobra saradnja - istakla je pevačica.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sara Jo je zatim priznala da su Žiga i ona započeli vezu na godišnjicu smrti njegove bake.

- Bio je jako vezan za baku Lidiju, preko slike se vidi koliko je ta žena bila neverovatna, zavolela sam tu ženu samo preko priče. Pre nekoliko godina je ona preminula, kasnije smo shvatili da smo se smuvali na isti dan kada je ona otišla. Istog datuma ti je nešto oduzeto, ali ti je na kraju i dato. Žiga mi je bezbroj puta rekao koliko bih se sigurno svidela njegovoj baki, što mi je mnogo drago - rekla je Sara

Bonus video:

02:07

SARA JO IZNENADILA DEČKA SPECIJALNIM ROMANTIČNIM POKLONOM! Nije mogla da sačeka 31. decembar, sve je dugo i pažljivo planirala!

(Espreso/Blic/Lola Stojanović/Prenao:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.