"DOŠLA JE U REAL MADRID" Lepa Brena nikad ISKRENIJE o Prijinom USPEHU, a onda se DOTAKLA Filipa Živojinovića
Lepa Brena, Foto: M. M./ATAImages

otvorila dušu

"DOŠLA JE U REAL MADRID" Lepa Brena nikad ISKRENIJE o Prijinom USPEHU, a onda se DOTAKLA Filipa Živojinovića

- Pazite, to vam je ozbiljna mašinerija! Ne možete danas bez ozbiljnog producenta da budete velika zvezda - istakla je Brena

Objavljeno:

Balkanska diva Lepa Brena često je u poslednje vreme govorila o Aleksandri Prijović, ali je njena nova izjava koju je dala poznatom novinaru Senadu Hadžifejzoviću u Sarajevu privukla ogromnu pažnju gledalaca i korisnika društvenih mreža.

Senada je zanimalo kako objašnjava sve što se u poslednje vreme dešava vezano za Aleksandru Prijović, koja je postigla ogroman uspeh koncertima u arenama kako u Beogradu, tako i u regionu.

- Mislim da je Aleksandra negde bila, kako da kažem, predodređena za tu priču, u nekoj sudbini, ali je ipak došla u ozbiljan tim, ona je došla u jedan Real Madrid - počela je Brena koja je odala veliko priznanje Filipu Živojinoviću, sinu njenog muža Bobe Živojinovića.

Lepa Brena Priji i Filipu
Lepa Brena Priji i Filipufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Filip, koji je završio jedan od deset prestižnih fakulteta, Rice University u Hjustonu, koji je završio menadžment i diplomirao psihologiju... Drugo, on je radio godinu-dve dana sa mnom i njih dvoje su se nekako spojili, venčali... Njen talenat, njegova organizacija... Ona je magična bila za tu publiku, a tu vam je i dobra produkcija, organizacija, način i stil oblačenja, intervjui... Pazite, to vam je ozbiljna mašinerija! Ne možete danas bez ozbiljnog producenta da budete velika zvezda. Lepa Brena je imala "Slatki greh" i imala je ozbiljnog producenta koji se zvao Raka Đokić. Ja bez takve ekipe, koja mi je pomogla da budem ta koja ću sijati, sam uspela uz njihovu pomoć. Tako je i Aleksandra, lepa, mlada, zgodna, talentovana... Udružili su se, jednostavno, njih dvoje, spojili sve to - istakla je Brena.

Bonus video:

06:35

ŠTA VI ZNATE O TAKOZVANOJ FARMAKO-MAFIJI? Poznata voditeljka dočekala faramacetkinju s NEZGODNIM PITANJIMA: Uvek su tu BILJKE

(Espreso/Telegraf/E.J./ Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.