ZABRANJENA MAJA NIKOLIĆ? PEVAČICA KIPI OD BESA, da li je moguće da su joj OVO URADILI? DRAMA DRMA SRBIJU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šta ovo bi?

ZABRANJENA MAJA NIKOLIĆ? PEVAČICA KIPI OD BESA, da li je moguće da su joj OVO URADILI? DRAMA DRMA SRBIJU

Maja Nikolić tvrdi da ne može da ostvari svoju životnu želju

Objavljeno: 13:58h

Maja Nikolić tvrdi da ne može da ostvari svoju životnu želju da proba da predstavlja Srbiju na Evroviziji, jer joj je navodno onemogućeno da učestvuje na festivalu Pesma za Evroviziju 2024.

Pevačica je ovo napisala najpre na Instagramu, a onda su je pozvali i pitali odakle joj ta informacija, s obzirom na to konkurs još nije zatvoren i ne zna se ko će sve učestvovati na pomenutom festivalu.

- Ja sam spremila pesmu i, kada sam odlučila da je predam RTS, pozvala sam čoveka koji radi tamo i pustila mu pesmu, na šta mi je on rekao da je super, ali da ne vredi da je šaljem, jer ni Aca Lukas, ni ja, a i još neki izvođači nećemo moći da učestvujemo u takmičenju za pesmu Evrovizije. Ta kuća očigledno ima neki problem sa mnom jer ja za ovaj dugi niz godina koliko sam na estradi nijednom nisam pozvana na snimanje novogodišnjeg programa, a ja sam neko ko je svoje prve projekte objavio upravo u PGP-RTS. Ne želim da otkrivam ko mi je rekao ovu informaciju jer bi verovatno ta osoba ostala bez posla - rekla je Maja za Kurir.

Maja je tokom prethodnih godina više puta ulazila u javne sukobe s čelnicima RTS
Maja je tokom prethodnih godina više puta ulazila u javne sukobe s čelnicima RTSfoto: Kurir Televizija Printscreen

Kurir je povodom pevačicine izjave poslali pitanje Oliveri Kovačević, zamenici glavne urednice zabavnog programa na RTS, koja se prethodnih godina bavila organizacijom festivala PZE. Do zaključenja broja nisu dobili njen komentar.

Maja je tokom prethodnih godina više puta ulazila u javne sukobe s čelnicima RTS tvrdeći da je festival na kojem se bira predstavnik Srbije na Evroviziju namešten.

1 / 6 Foto: Kurir Televizija Printscreen

- Svake godine se po šest meseci unapred zna pobednik. Ja sam 2018. godine, kada sam imala najbolju pesmu na Beoviziji "Zemlja čuda", koju je radio Graja, javno istupila rekavši da će pobediti Balkanika i tako je i bilo! Od tada do danas se pesma njihova nigde više nije čula, a "Zemlju čuda" svuda puštaju na radiju i svi je traže na mojim nastupima - kazala je pevačica.

Bonus video:

00:53

HOĆU DA SE SVAĐAM, ONA NEĆE! Nela Bijanić o ulasku u rijaliti i odnosu sa Majom Nikolić: Nisam htela da upiru prstom u mog sina!

(Espreso/Kurir/ M. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.