IDE U ISTANBUL, ali - ovaj detalj joj je promakao: POCEPANA KARLEUŠA udarila selfi, a sad joj se svi smeju zbog TOGA! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / karleusastar

možda ipak hello krojaču?

IDE U ISTANBUL, ali - ovaj detalj joj je promakao: POCEPANA KARLEUŠA udarila selfi, a sad joj se svi smeju zbog TOGA! (FOTO)

Karleuša je ponovolo šokirala pratioce
Objavljeno:

Jelena Karleuša svakodnevno podeli po nekoliko fotografija na društvenim mrežama. Provokativne, sa nastupa, podrška aktuelnim protestima ili nešto treće. Bilo kako bilo JK je i te kako aktivna na društvenim mrežama.

Nakon fotki koje su izazvale veliku pažnju, a na kojima joj je se vidi zadnjici, uz opis "kada ti je suknja prekrtaka za zadnjucu, a baš te briga za paprace", Karleuša je ponovo šokirala pratioce.

Ona je objavila fotografiju iz aviona na putu za Istanbul u posetu suprugu Dušku Tošiću, a jedan detalj nije mogao da promekne. Naime, JK je "opalila" selfi, a ono što se primećuje je da i pored top šminke, ona ima iscepani duks!

Da li je u pitanju fora, odnsno moda, jer je opšte poznato da Karleuša prati trendove - ne znamo, ali rašiveni rub duksa svakako bode oči...

Pogledajte i sami.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.