BOKI 13 HITNO HOSPITALIZOVAN: Pevaču uklonjeno 90% ŽELUDCA, vodi tešku bitku! EVO SVIH DETALJA
Boki 13, Foto: Printscreen Youtube/Телма ТВ / Telma TV

JEZIVO!

BOKI 13 HITNO HOSPITALIZOVAN: Pevaču uklonjeno 90% ŽELUDCA, vodi tešku bitku! EVO SVIH DETALJA

Boki 13 se nalazi u jako lošem zdravstvenom stanju

Objavljeno: 17:36h

Kontroverzni pevač Bojan Jovanovski, poznat pod umetničkim imenom Boki 13, kako je njegov advokat Vladimir Tufegdžić rekao za medije, pušten je da se brani sa slobode, zbog ugroženog zdravstvenog stanja.

- Kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom i da je osuđenom uručena presuda. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog - rekao je Vladimir Tufegdžić za "Скопје1".

Kako se podvrgao rizičnoj operaciji gde mu je devedeset odsto želuca otklonjeno, Bokiju se zdravstveno stanje pogoršalo.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

On je odmah nakon izlaska iz zatvora završio u bolnici.

Boki 13 je i dalje u bolnici, doktorka je objasnila njegovo stanje i biće otpušten za nekoliko dana, pišu makedonski mediji, prenosi Informer.

Podsetimo, Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.