OTKRIVENA TAJNA PORODICE KSENIJE PAJČIN! Detektiv izneo JAVNO ono ŠTO MALO KO ZNA: "Genetika je ČUDO"
Ksenija Pajčin, Foto: Youtube printscreen/Xenia Pajcin

sVI DETALJI

OTKRIVENA TAJNA PORODICE KSENIJE PAJČIN! Detektiv izneo JAVNO ono ŠTO MALO KO ZNA: "Genetika je ČUDO"

Pokojna Ksenija Pajčin, jedna od najpopularnijih pevačica s naših prostora, koja je plenila lepotom, danas, 3. decembra, proslavila bi 46. godine.

Objavljeno:

Jedna do najomiljenijih pevačica, Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine kada ju je u njenom stanu u Beogradu usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Ni 13 godina kasnije njen život ne prestaje da intrigira, a privatni detektiv Braca Zdravković jednom prilikom je otkrio šok detalje kobne večeri.

Gostujući u jutarnjem programu, Braca je jednom prilikom otkrio i detalje iz njenog ranog detinjstva i života Ksenije Pajčin koje je malo ko znao - "Roditelji, zapravo otac Ksenije Pajčin se doselio iz Bosne, okolina Kupresa, sela koje je opevano guslama. Još dešavanja iz perioda Osmanlija. Ta porodica je dala puno heroja u narodnoj borbi, a i u drugom pokretu, četničkom. Borili su se kao hrabri borci. Nema nečasnih ljudi iz te porodice. Otac joj je došao za Beograd krajem 60-tih godina, završio je Pravni fakultet, tu je upoznao njenu majku Ljubicu, koja je poreklom iz Rijeke Crnojevića", ispričao je detektiv tada u jutarnjem programu televizije Pink i nastavio:

- Upoznali su se na fakultetu, otprilike su generacija. Bili su lepi, mladi, istih godina. Majka je rano zatrudnela, 77. godine, donela na svet prelepu devojčicu u decembru i nazvala ju je Ksenija. Odrasla je u iznajmljenom stanu na Karaburmi, iz te porodice je i Baja mali Knindža, to je muzikalna porodica. Nema Bosanca koji ne zna da peva.

Braca Zdravković otkrio nepoznate detalje iz života Ksenije Pajčin
Braca Zdravković otkrio nepoznate detalje iz života Ksenije Pajčinfoto: Marina Lopičić

Kako je otkrio, Ksenijina prabaka je bila dvorska dama: "Ksenija je od detinjstva volela i da peva i da igra. Znala je da bude u centru pažnje od malih nogu, još kao beba. Znala je da se popne na sto i izvede ples. Još tada je uspostavila kontakt između sebe i publike. Sa tim ubeđenjem je rasla, okružena ljubavlju. Preselili su se na Banovo brdo, tamo je upisala vrtić, a potom i osnovnu školu 'Filip Kljajić Fića', Fića joj je očigledno sudbonosni nadimak", ispričao je on i dodao:

- Kako je rasla, upisivala se u te sekcije. Obožavala je svoju babu Savu po majci, koja je bila član poznatih KUD-ova. Njena prabaka je bila dvorska dama na dvoru kralja Nikole na Cetinju. Bila je prelepa žena. Kad su dolazile te delegacije iz Francuske, ona je bila primer te ženske lepote. Ima tu poluplemićku genetiku. Genetika je čudo.

Pevačica je sa poznatim manekenom Filipom imala burnu vezu, punu skandala
Pevačica je sa poznatim manekenom Filipom imala burnu vezu, punu skandalafoto: Dragana Udovičić

Pevačica je sa poznatim manekenom Filipom imala burnu vezu, punu skandala, voleli su se i mrzeli, a 16. mart 2010. godine bio je dan koji je potresao celu Srbiju. Ksenija i Filip upoznali su se u julu 2008. godine u Crnoj Gori, a ljubav je planula na prvi pogled - "Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam", pričala je tada Ksenija.

Oboje su osećali potrebu da budu neprestano zajedno, a kada to nije bio slučaj, dolazilo je do nervoze, tenzije i velikih svađa. Nakon brojnih raskida i pomirenja, oni su počeli da žive zajedno, ali ta ljubav je bila fatalna i nažalost se okončala velikom tragedijom. Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

Komšije su tada izjavile da su se često svađali, kao da su se iz stana neretko čule izjave "Volim te", a zatim "Ne volim te" i "Hoću da te ostavim". Ali, bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju koja će odneti dva mlada života i ugasiti ljubav o kojoj su svi pričali.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.