DARA BUBAMARA PROGOVORILA O ODNOSU SA CECOM I JECOM: Nije štedela reči, otkrila nešto što BAŠ NIKO nije znao!
Dara Bubamara, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

zanimljivo

DARA BUBAMARA PROGOVORILA O ODNOSU SA CECOM I JECOM: Nije štedela reči, otkrila nešto što BAŠ NIKO nije znao!

Pevačica Dara Bubamara je progovorila o odnosu sa Jelenom Karleušom ali i sa Cecom ražnatović

Objavljeno:

Često se u javnosti spekuliše o odnosu Dare Bubamare sa Jelenom Karleušom, kao i sa Cecom Ražnatović, a sada je pevačica rešila da otkrije sve o ovoj relaciji.

Kako kaže, sa pop divom nije u kontaktu, dok se sa Cecom druži čak 30 godina i uvek se lepo provedu kada su zajedno.

- Ne želim da pričam o njoj, ni da je spominjem! Život mi je toliko lep i sebi sam napravila sve onako kako sam želela da bih se sada bavila skandalima ili nekoga komentarisala. Stvarno nema potrebe. Kad smo bili mladi i ludi, prepucavali smo se javno, a sada svoje privatno mišljenje čuvam, a svima želim sreću - počela je Dara.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, ne može da porekne da je svojevremeno bila u sjajnim odnosima sa JK, te da ju je zvala i da joj bude gost na koncertu u Beogradu. Sada je otkrila kako je Ceca reagovala na taj njen gest.

- Ceca i ja o tome uopšte ne pričamo. Kada sam izdala pesmu "Košava sa Dunava", bila sam joj gost na Tašmajdanu i od tada smo drugarice, evo, već više od trideset godina. Ja sa svojim drugaricama kada se vidim, ne pričam o drugima. Niti meni neko može da kaže ili zabrani s kim ću da se družim. Ceca i ja o Jeleni nikad nismo pričale. Ja sam svoja i ne j***m živu silu! Ko je dobar prema meni, ja sam još bolja, i obrnuto. Nikada nisam vodila tuđe ratove. Ceca mi jako prija, divno se družimo, kad se vidimo, zezamo se, dođemo na ručak, ostanemo na večeri.

Dara kaže da ne pričaju o frajerima.

- Ne. I Ceca i ja smo ostvarene žene, imamo decu, porodicu, pa najviše o njima pričamo. O intimi ne.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bubamara ističe i da je sama trenutno, ali da joj je lepo.

- Slobodna sam, nisam zaljubljena, ali lepo mi je. Svi volimo to stanje kada smo zaljubljeni, da se ne lažemo, ali ja kada se zaljubim, postajem luda. Sad sam fokusirana na posao i nemam vremena za ljubav, ne zanimaju me muškarci. Kad mi neko kaže da sam lepa i negovana, ja mu odgovorim da je to zato što nemam dečka, pa nema ko da me nervira. Udvarača ima, ali mi se niko ne sviđa.

Ona otkriva i kakvi momci joj se udvaraju.

- Uvek ostvareni, mladi, lepi i zgodni, neki žive i u inostranstvu. Moja energija privlači samo mlađe, ali ja i od njih imam više energije. Ni oni ne mogu da me isprate - rekla je ona za Informer

Bonus video:

00:09

Dara Bubamara se prepolovila, pokazala strukić

(Espreso/Telegraf/Jelena Stuparušić Papaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.