"IŠAO SAM NA PSIHOTERAPIJU" Naš pevač progovorio o teškoj borbi sa DEPRESIJOM, otkrio detalje koji teraju na JEZU
Filip Mitrović, Foto: Damir Dervišagić

NIJE MU BILO LAKO

"IŠAO SAM NA PSIHOTERAPIJU" Naš pevač progovorio o teškoj borbi sa DEPRESIJOM, otkrio detalje koji teraju na JEZU

Pevač Filip Mitrović je imao probleme sa depresijom, a sada je progovorio o tome

Objavljeno:

Pevač Filip Mitrović karijeru je započeo pre 11 godina u muzičkom programu "Prvi glas Srbije".

On je sada u jednom intervjuu otkrio nepoznate detalje iz svog života. Između ostalog, Filip je priznao da je išao i da dalje ide na psihoterapije i da pije antidepresive.

- Da, toliko mojih kolega se bori sa anksioznosti, mi smo samo uloga i kostim koji oblačiš, ostavljaš sve iza sebe i kada skineš to ti se vraćaš svojoj boli. Imao sam par porodičnih tragedija o kojima ne bih pričao, gde smo izgubili i decu, ali ja sam morao da pevam, niko me nije pitao kako se osećam. Pre dva meseca sam izgubio člana šire porodice i sa groblja sam išao da pevam. Pola ljudi iz mog okruženja ne bi moglo da izdrži neke stvari, jeste brz način da se zaradi lova, u sakou si, mirišeš, okružen si veseljem, ali ono što ti ovaj posao uzima, privatnost, loša hrana, nespavanje, dosta njih su postali alkoholičari. Počneš da piješ da bi mogao da izdržiš tempo. Svakom život da koliko može podneti, tako da verovatno da ja nema tu snagu da izdržim sve to, ne bih radio - rekao je Filip.

On je otkrio da pije antidepresive i da je išao na psihoterapije.

- Išao sam na psihoterapiju i dan danas idem. Pio sam neke lekove, ništa strašno, to su neke vrste antidepresiva koji ti malo bustuju seratonin, ali mnogo inspiracije nalazim u veri, ljubavi, životinjama - dodao je on za "Novu".

DRASTIČNO PROMENIO IZGLED

Podsetimo, Filipa Mitrovića smo upoznali u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", kada je pokazao veliki talenat i dogurao do samog kraja, a potom i rijalitiju "Farma".

Naime, pevač je od početka karijere drastično promenio svoj izgled. Od nekada mršavog momka, Filip se pretvorio u ozbiljnog dasu. Nabacio je kilograme, pustio bradu, a po svemu sudeći izgleda da redovno posećuje i teretanu.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Milica Milojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.