DA LI JE I BOJAN POKAZAO DVOGLAVOG ORLA? Nije želeo da se PRAVDA, a tim povodom rekao je OVO
Bojan Tomović, Foto: Youtube screenshot / BojanTomovicVIPPER

bio je jasan

DA LI JE I BOJAN POKAZAO DVOGLAVOG ORLA? Nije želeo da se PRAVDA, a tim povodom rekao je OVO

I posle šok poteza, pevač naglašava kako mu je savest čista

Objavljeno:

Fotografija Bojana Tomovića koji pokazuje dvoglavog orla, odnosno simbol tzv. Velike Albanije, proširila se društvenim mrežama brzinom svetlosti.

U jeku skandala u kom se našla Selma Bajrami, pošto je na jednom nastupu uradila isto pa naišla na žestoku osudu publike, pevač se oglasio i objasnio kako je uopšte došlo do toga.

U isto vreme, istakao je kako se „zbog šok poteza neće pravdati, jer je njegova savest čista".

Bojan Tomović
Bojan Tomovićfoto: prentscreen/youtube/Kurir

- Ali to je zaista slučajni pokret rukama tokom igre u spotu „Pravila", međutim, pošto se i to tumači kroz politiku, ja namerno da kažem da je to crnogorski orao - izjavio je on za „Alo" i potom zaključio rečima:

- Neću da se pravdam uopšte, meni je savest čista.

Ovaj njegov potez, podsetimo, dolazi vrlo brzo nakon što je Selma usred izvedbe „Valle Kosovare" na jednom veselju igrajući bosa, rukama pokazala dvoglavog orla.

Fotografija Bojana Tomovića koji pokazuje dvoglavog orla, odnosno simbol tzv. Velike Albanije, proširila se društvenim mrežama brzinom svetlosti
Fotografija Bojana Tomovića koji pokazuje dvoglavog orla, odnosno simbol tzv. Velike Albanije, proširila se društvenim mrežama brzinom svetlostifoto: Youtube screenshot / BojanTomovicVIPPER

Pevačica je na razne načine zatim pokušala da se opere, međutim, pojedinci su već pozvali i na zabranu ulaska Bajramijevoj u Srbiju. Publika je ostala zgranuta, dok Adreana Čekić smatra da „ne treba ići baš toliko daleko".

@espreso_rs Selma Bajrami šokirala je našu javnost kada se pojavio snimak na kojem pevačica pokazuje dvoglavog orla na jednoj tezgi. Šta vi mislite o ovome? #selmabajrami #dvoglaviorao #albanija #srbija #skandal ♬ original sound - Espreso.rs

Pojavivši se na jednom događaju, naime, pevačica je kazala:

- Mislim da ne treba nikome zabranjivati bilo kakve ulaske. Neko sam ko je uvek za ljubav, svi imamo neke svoje običaje, znakove, zastave... Neka svi rade šta žele, pa nije ubila čoveka. Pitanje je da li je loše ono što je ona uradila ili što predlažemo da joj se zabrani... Jesmo li mi kao bolji ljudi? Nismo - izjavila je bila pred medijskim ekipama, pa dodatno iznenadila rekavši da se ne slaže ni sa zabranom koju je Jadranka Barjaktarović svojevremeno dobila akonto izvedbe „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.