GLUMAC JE SAMO JEDNOM ISKRENO GOVORIO O BOLNOJ TEMI: Evo zbog čega Dragan Nikolić i Milena Dravić nisu IMALI DECE
Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić, Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

SVI DETALJI

GLUMAC JE SAMO JEDNOM ISKRENO GOVORIO O BOLNOJ TEMI: Evo zbog čega Dragan Nikolić i Milena Dravić nisu IMALI DECE

Mileni Dravić i Gagi Nikoliću mnogi su zavideli na nestvarnoj ljubavi, ali jednu želju nikada nisu mogli sebi da ispune.

Objavljeno: 13:20h

Legende srpskog glumišta, Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić, bili su jedno drugom najveća podrška i oslonac, a njihova ljubav je bila predmet zavisti mnogih. Iako se Milena udavala čak tri puta, Dragan je ostao njena ljubav za sva vremena. Njihov brak trajao je preko četiri decenije, a jednom prilikom Gaga je objasnio kako su uspeli da održe svoj odnos.

- Teško je to opisati, ali mislim da je sve u granicama normale. Kao i u svakom braku, bilo je trzavica i svađa, kao i lepih trenutaka. Ne znam da li je olakšavajuća ili otežavajuća okolnost što se oboje bavimo ovim poslom, pa smo često bili razdvojeni. Ona bi snimala na jednom, a ja na drugom mestu tako da smo imali prilike da se uželimo jedno drugog. To što se bavimo istim poslom ponekad može da bude i minus, ali mi smo uspevali sve to da prebrodimo - ispričao je tada čuveni glumac.

Iako nisu imali dece, Milena i Dragan su pronašli sreću u svojoj rođaci Ivi, koja im je nadomestila tu prazninu i postala centar njihovog sveta.

Evo zašto Milena Dravić i Dragan Nikolić nisu imali dece
Evo zašto Milena Dravić i Dragan Nikolić nisu imali decefoto: Printscreen Youtube / Ženski Savjet

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet - rekao je Nikolić, koji je važio za neprevaziđenog džentlmena, dok je Milena je dodala:

- Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika/P.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.