SRPSKI VODITELJ U BEOGRADSKOJ ŠUMI NALAZI PARTNERE! Važi za miljenika žena, a ima TAJNI HOBI koji će vas ŠOKIRATI
Milica Opasnica o voditelju koji šokira javnost, Foto: espreso ilustracija

MILICA OPASNICA

SRPSKI VODITELJ U BEOGRADSKOJ ŠUMI NALAZI PARTNERE! Važi za miljenika žena, a ima TAJNI HOBI koji će vas ŠOKIRATI

Njegov hobi će vas ostaviti zabezeknute baš kao što je i mene.

Objavljeno: 10:08h
Milica Stanimirović

U poslednje vreme u mom životu, ali i životu mojih bliskih osoba je poprilično mirno. Nema nekih specijalnih tračeva, niko nikoga nije prevario i ostavio, a nisu se dešavale ni neke situacije koje su vredne pisanja. Zato me dugo nije ni bilo, a navikli ste da vam se javljam samo kada imam neki sočni trač.

Nije me bilo, sve do sad... Ovo jednostavno moram da podelim sa vama.

Baš sinoć sam sedela na kafici sa jednim kolegom koji nije mogao ovo da mi prećuti. Pažljivo sam ga slušala i upijala svaku informaciju, a onda me je patosirao novim saznanjem. Naš kolega - poznati voditelj - nije strejt već gej, a ima i jedan hobi koji će i vas ostaviti zabezeknute baš kao i mene.

Važi za miljenika žena, a voli momke u šumama
Važi za miljenika žena, a voli momke u šumamafoto: Profimedia

Naime, on ima jednu zanimljivu rutinu. Nakon što završi sa poslom, on upali svoju gej aplikaciju i počinje sa dopisivanjem. Ne govori ni ko je ni šta je, a sastanak je uvek na istom mestu - u jednoj beogradskoj šumi.

Nekada nema ni vremena da se dopisuje te se odmah posle posla uputi u šumu i parkiran čeka da neko naiđe. Kada primeti nekog muškarca nema problem da mu priđe i započne priču koja uvek vodi ka jednoj stvari - se*sualnom odnosu.

Beograd krije mnoge tajne
Beograd krije mnoge tajnefoto: Privatna arhiva

On to obavi baš u šumi, pored nekog drveta, a onda se obuče i nasmejan ode kući.

Sve ovo ne bi bilo toliko čudno da ovo nije postao njegov životni stil, te više ne preza od toga ni da li će ga neko prepoznati, kao i da li će to ugroziti njegov posao, ali i status miljenika žena.

Ono što me još više nervira je što voditelj važi za nekoga ko priča jasno i glasno na televiziji o porodičnim vrendostima, moralu, zna da osudi i da kudi, a važi i za čoveka koji neguje tradicionalne vrednosti. Možda tradicionalne vrednosti iz Rimskog carstva, gde je važilo nepisano pravilo ŠTO SI POHOTNIJI TO SI VEĆI VLADAR.

Opasnica razotkrila voditelja
Opasnica razotkrila voditeljafoto: Nemanja Nikolić

Ovaj poznati dasa se trese ako ne ode u šumu, a jednom prilikom je nabasao i na strej lika koji ga umalo nije prebio kada je ovaj izašao sa predlogom.

Ljudi imaju zaista čudne fetiše, a ovaj mi je beskrajno zanimljiv. Iako kada ga gledamo na televiziji on važi za odvažnog strejt lika on je u privatnom životu pohotni momčić koji više ne mari ni za šta.

Kolega sa kafe mi je otkrio da i on ima neke gole fotke tog voditelja, kao i da ih on svima šalje. Nisam baš želela da ih vidim, budući da slika samo svoju zadnjicu, te se može zaključiti da ipak brine o svom ugledu.

Šuma zna sve
Šuma zna svefoto: KURIR TV

Čudni su ovi fetiši, teraju na razne stvari... a ja se nadam da će on nakon što pročita ovu kolumnu razmisliti o svemu što radi. Ili će možda zakazati novi sastanak u beogradskoj šumi, čisto da se relaksira od stresa.

Bonus video:

02:08

KAKAV ČOVEK TREBA DA BUDEŠ DA NA SVADBI SVOG SINA PEVAŠ ZA PARE! Ivan Gajić i Milica opasnica preneli glas naroda o Đaniju

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.