VODITELJKA PINKA OŠTRO OSUDILA POSTUPAK SELME BAJRAMI! Odjekuju njene reči, VIDNO RAZOČARANA zbog OVE STVARI
Voditeljka, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

evo šta je rekla

VODITELJKA PINKA OŠTRO OSUDILA POSTUPAK SELME BAJRAMI! Odjekuju njene reči, VIDNO RAZOČARANA zbog OVE STVARI

Postupak Selme Bajrami izazvao je veliku buru u domaćoj javnosti, te su se i mnoge javne ličnosti oglasile

Objavljeno: 14:32h

Potez Selme Bajrami, bosanskohercegovačke pevačice, koja je na nastupu pokazivala dvoglavog orla pevajući albansku pesmu, iako je u Srbiji izgradila karijeru i gostovala na najgledanijim televizijama, iznervirao je mnoge javne ličnosi, pa i Deu Đurđević. Voditeljka je najoštrije osudila Selmin potez.

Dea je izjavila da je očekivala sasvim suprotnu reakciju od Selme, nakon što je napravila veoma ružan gest prema srpskoj publici:

- Videla sam snimak i očekivala sam izvinjenje publici u Srbiji, a umesto toga sam pročitala objašnjenje i optužbe da neki “mozgić” želi da joj “ugrozi odnos sa publikom u Srbiji”. To je već uradila sama svojim činjenjem - kazala je Dea koja je objasnila u čemu je srž problema i gde je zapravo publika u Srbiji omalovažena:

- Razumem da pevač peva sve i svima, ali koreografija koju je ona izvela pokazujući onaj simbol je nož u srce i ponižavajuće prema zemlji i publici koja joj je izgradila karijeru i gde je bila rado slušana. Ako je važilo za Jadranku što ne bi važilo i za Selmu, ako me razumete - zaključila je voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji.

Podsetimo, Bajramijeva je uz pesme na albanskom jeziku pokazivala dvoglavog orla na nastupu u Sarajevu, a nakon toga se pravdala kako je ona internacionalna pevačica:

- Ne želim da odgovaram na takva pitanja. Svi znate da sam ja "Selma internacionale"! Vi zovete samo kada je neka provokacija. Ja sam Bosanka poreklom sa Kosova. Apolitična sam osoba. Volim sve narode. Pevam svuda gde me vole. Neću više da razgovaram na tu temu - izjavila je tada Selma i zapretila:

- Šta kako će da reaguje javnost u Srbiji? Vi ste i dosad pisali na svoju ruku. Oni me poznaju, znaju ko sam ja. Ukoliko me na bilo koji način ugrozite, postoje sudovi - rekla je ona.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Informer/M.Č)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.