PEVAČICA OTKRILA DA JE PODIGLA KREDIT ZBOG POPOVIĆA: Nakon toliko godina priznala "REKAO MI JE DA ALBUM NE VALJA!"
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ISKRENA

PEVAČICA OTKRILA DA JE PODIGLA KREDIT ZBOG POPOVIĆA: Nakon toliko godina priznala "REKAO MI JE DA ALBUM NE VALJA!"

Maja Nikolić je objasnila da je zbog Saše Popovića morala da snimi još jedan album, jer mu se prvi nije svideo

Objavljeno:

Maja Nikolić proslavila se devedesetih godina, a u jeku popularnosti imala je „okršaj“ sa Sašom Popovićem zbog kog je morala da podigne kredit.

Maja je istakla da je mišljenje Saše Popovića oduvek cenila, zato je zbog njega ceo jedan album dvehiljaditih godina bacila u kantu.

-Sale je bio jako strog. Moram da kažem da sam platila ogromnu cenu jednog albuma koji je radio Nino Ademov, tata Alena Ademova. Otišla sam kod Nina i rekla mu da mi napravi osam pesama za Grand i on to uradi, ja lepo platim. Posle odem kod Popovića i pustim mu taj album, a on mi kaže ‘Maki, možeš ti to mnogo bolje, ovo mi se ništa ne sviđa’. Samo sam rekla ‘Molim, pa ja sam to platila’, a on mi odgovorio da se njemu to ništa ne sviđa - prisetila se Maja i dodala da je teška srca morala ceo album da ostavi po strani i snimi novi.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Ja krenem i za šest meseci ponovo platim CD. Pozajmim novac, podignem kredit i ponovo snimim album i vemenom shvatim da je Saša bio u pravu. Tih osam pesama mi sad stoje kući u fioci, nikad ih nisam objavila, jer sam i tada verovala Saši i njegovoj intuiciji. Objavila sam novih osam pesama od kojih je mega hit bila numera „Dragane“ i Sale je bio u pravu. Tražio je od mene maksimum i izvukao je - ispričala je Maja.

Pevačica je istakla da Sašu Popovića sa razlogom nazivaju estradnim magom.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- On je umetnik, da je u HolivSave and Update Timeudu bio bi zvezda. Od svih nas pevača izvlači maksimum, od nas uvek izvlači najbolje. On je bio mozak „Slatkog greha“, a posle i „Grand produkcije“ - istakla je Maja.

Bonus video:

01:06

DOK SAM SVIRAO SA BRENOM, NIJE BILO BAKŠIŠA Saša Popović pred kamerama otkrio pravi razlog: Svirao sam skoro svako veče!

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.