MILAN STANKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Sakupljao sam ostatke robe sa pijace
Foto: Damir Dervišagić

šok

MILAN STANKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Sakupljao sam ostatke robe sa pijace

Pevač Milan Stankovič otkriva da je kao dete bio vrlo nestašan i da su mu na pamet često padale razne ideje
Objavljeno:

Milan Stanković otkrio je da je kao dete bio vrlo nestašan i da su mu na pamet često padale ideje, kao što je skupljanje pasa lutalica ili ostataka robe na pijaci.

Nakon šro mu je otac pod nerazjašnjenim okolnostima preminuo u zatvoru, pevačeva majka se udala po drugi put i iz tog braka ima ćerku Nastasiju, za koju je Milan i dan danas mnogo vezan i dosta vremena provode zajedno, a tako je bilo i dok su bili mali. Kako je ispričao, uvek je bio kolovođa i nagovarao Nastasiju na razne nestašluke, zbog čega je ona ni kriva ni dužna dobijala batine.

- Vrlo sam vezan za sestru Nastasiju jer ona nije normalna. Ona je najduhovitija osoba na svetu, pored nje da ostanete ravnodušni i da se ne nasmejete pa nema šanse. Ona je takva zato što sam je ja vaspitao. Sakupljala je kučiće, pa je dobijala batine isto kao i ja. Onda, kada se zatvori pijaca, ona je išla sa desne, a ja sa leve strane i tražili smo robu koja je ostala. kad bismo nešto našli, smatrali bismo to našom pobedom - rekao je Milan Stanković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.