MARINA ABRAMOVIĆ (77) SA DEČKIĆEM! 21 godinu MLAĐI OD NJE, a evo i kako IZGLEDA: Cvetaju RUŽE kod umetnice
Marina je svojevremeno pričala o privatnom životu., Foto: Profimedia

ljubav je to

MARINA ABRAMOVIĆ (77) SA DEČKIĆEM! 21 godinu MLAĐI OD NJE, a evo i kako IZGLEDA: Cvetaju RUŽE kod umetnice

Marina već decenijama živi u Njujorku, a sa njim je 7 godina

Objavljeno: 14:22h

Najpoznatija svetska performerka i konceptualna umetnica našeg porekla Marina Abramović u novembru puni 77 godina, a sedam godina je u vezi sa muškarcem koji je 21 godinu mlađi od nje.

Marina već decenijama živi u Njujorku, a od 2016. godine je u ljubavi sa američkim producentom i biznismenom Todom Ekertom sa kojim je 2019. godine boravila u Brogradu.

Marina je svojevremeno pričala o privatnom životu.

Marina Abramović
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

‒ Lišila sam sebe dece i porodice. Živela sam ceo život kao nomad. Moji studenti su bili moja deca. U poslednje tri godine sam srećna s Todom, koji ima sličan način života. Vidimo se povremeno u hotelu - rekla je Marina 2019. godine za "Kurir".

Inače, Tod je mlađi od nje 21 godinu, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku za skladnu vezu. Marina Abramović iza sebe ima dva braka i oba su trajala po četiri godine.

1 / 5 Foto: Profimedia

Sedamdesetih se udala za srpskog konceptualnog umetnika Nešu Paripovića, a 2005. godine rekla je „da” Italijanu Paolu Kanevariju, koji je od nje bio mlađi 17 godina.

Bonus video:

02:02

MILEVA JE MOGLA DA BUDE VEĆA OD MARIJE KIRI Abramović smatra da se zbog njenih odluka malo o njoj zna: OSTALA JE U SENCI ALBERTA

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.