PROŠAO NAJGORE, SVI SE PLAŠILI NJEGOVE REAKCIJE! Malo ko zna šta se desilo na SVADBI DEJANA MATIĆA, OVO JE ŠOK
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

ovo niste znali

PROŠAO NAJGORE, SVI SE PLAŠILI NJEGOVE REAKCIJE! Malo ko zna šta se desilo na SVADBI DEJANA MATIĆA, OVO JE ŠOK

Podelio jednu zanimljivu anegdotu sa novinarima.

Objavljeno:

Pevača Dejana Matića sreli smo na konferenciji za medije povodom njegovog novogodišnjeg nastupa. On je bio veoma raspoložen i strpljiv da sačeka da sve medijske ekipe postave svoju opremu za rad.

Upravo je tada podelio jednu zanimljivu anegdotu sa novinarima.

- 2012. godine kad sam ja stao na Ludih kamen, bilo je 750 ljudi i slikanje je trajalo 2 i po do 3 sata. To mi je najteže bilo. I kaže moj prijatelj Goran Šnjivić, koji je među 5 na estradi mojih najboljih "ja sam se samo plašio mladoženje i njegove reakcije". Tako da ove pripreme su ništa, prošao sam najgore - rekao je pevač i dodao:

- Ali to je bio jedan od mojih najleših dana u mom životu. Bila su još dva lepša. To je 17. decembar 2012. i 21. marta . i 2015. kada su se rodili Zoran i Konstantin. Možda bude još tih najlepših dana, videćemo.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač je ponosan na svoje sinove, Zorana i Konstantina, koje je dobio u braku sa suprugom Jelenom. On sa svojom porodicom najviše vremena voli da provodi u Grčkoj, gde poseduje nekretninu.

03:00

NAJTEŽI MOMENAT U MOM ŽIVOTU SE DOGODIO NA SVADBI! Dejan Matić otkrio za Kurir TV: Drugari su se plašili moje REAKCIJE

- Prošle godine mi je to bio neki ventil, nisam nešto dugo bio, ali to što sam bio, bilo je jako kvalitetno. Ja recimo, dođem, raspakujem i kažem, ajmo momci, ajmo u vodu. Kaže žena, pa pola deset uveče, nema veze. Zoran je recimo imao ne pune dve i po godine. I mi plivamo bez mišića do bova i nazad za sladoled. Prošle godine, baš ta neka novoodišnja priča, pisali su pismo deda Mrazu u koga ne veruju, ali kao ajde da pišu. Onda je stariji sin izjavio deda Mrazu da mu ništa ne treba i da je dobar u školi. U principu mu ništa ne treba, samo kad su slavlja i tako ti praznici, da je tata više kod kuće - rekao je pevač.

Bonus video:

01:29

SAŠA MATIĆ IMA TAJNI BIZNIS U KOJI ULAŽE ENORMAN NOVAC! Pevač šokirao: Završavam im neke stvari koje oni ne mogu!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.