DOSTA NJIH JE ĆUTALO O ANITINOJ PREVARI! JAK UDARAC ZA MATORU, NJENA DRUGARICA SE ISPOVEDILA: Šok PREPISKE
Anita i Matora, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

skandalozno!

DOSTA NJIH JE ĆUTALO O ANITINOJ PREVARI! JAK UDARAC ZA MATORU, NJENA DRUGARICA SE ISPOVEDILA: Šok PREPISKE

Anita i Matora ovih dana su glavna tema svih medija zbog Anitine afere sa Mateom Car, tu su sada novi detalji

Objavljeno: 10:33h

Bivša zadrugarka Jelena Batos odlučila je da iznese i svoje saznanje o celoj situaciji između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Jelena je izbacila prepiske sa Spasojevićkom, te je aludirala kako je ona smislila ovu aferu i pre Matorinog ulaska u rijaliti.

- Pošto sam dobila dosta pitanja vezano za Anu Spasojević, zašto sam je spominjala u storiju juče, pa da objasnim. Devojka kaže da je čekala da Matea dođe u Jagodinu da bi sve svojim očima videla i uporedila, jer nije verovala u to, a ovamo Matea priča da ju je Ana kontaktirala odmah naveče i rekla: ,,Daj mi sve, sutra ću izneti tvoje ime". Ana je znala već da se radi o Matei i Matea je znala da će ova izneti ime, dala joj je odobrenje, a sada priča: ,,Nisam ja ništa objavila, nego drugi". Ma znate šta, evo vama naše prepiske pa lepo pročitajte - napisala je Jelena i dodala:

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/jelena.batoss

- Opet kažem, ako sam ja znala za ovo još u julu, znali su i drugi, ali su ti drugi brižni čekali momenat da bi zaradili pare na ovome, tj. bili u centru pažnje i podigli gledanost na TikToku kada počne Elita, pa čak i da dobiju poziv da uđu.

Inače, šuška se da Matea Car, švalerka sa kojom je Anita Stanojlović prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru, uskoro ulazi u "Elitu".

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.