KAKVA KUĆERINA! NOLE I JECA PAZARILI VILU OD KARIĆA: Evo kako izgleda IZNUTRA i SPOLJA,tu je i KOKOŠINJAC
Novak i Jelena Đoković nedavno su pazarili luks nekretninu na Kosmaju, Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

MAJKO MILA!

KAKVA KUĆERINA! NOLE I JECA PAZARILI VILU OD KARIĆA: Evo kako izgleda IZNUTRA i SPOLJA,tu je i KOKOŠINJAC

Jelena i Novak Đoković svojevremeno su kupili prelepu vilu na Kosmaju, koja je njihova oaza mira.

Objavljeno:

Elena Karaman dok je bila u braku sa Jugoslavom Karićem živela je sa njihovim sinom Simonom, kao i sinovima Matijom i Lukom koje je dobila u prvom braku u kući na Kosmaju.

Ona je tamo sagradila i luksuzni kokošinjac, a kako su mediji pisali kada je nakon razvoda Jugoslav saznao da mesecima navodno nije plaćala struju, te je živela u mrklom mraku, odlučio je da plati račune i da proda vilu kraj Beograda.

Prelepu kuću kupili su Jelena i Novak Đoković, a komšije najboljeg tenisera su čak i dizale cenu zemljišta kada se saznalo da je najbolji teniser svih vremena postao vlasnik vile u njihovoj blizini. U medijima se tada pominjala cifra od oko 3 miliona evra, koliko su Đokovići navodno iskeširali za ovu oazu mira.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/elenakaraman.essenceofliving

Usledilo je godinu dana radova i renoviranja kako bi se kuća napravila po zamislima Đokovića, a kada je sve završeno, objekat je izgledao potpuno očaravajuće. Tu je naravno i bazen, koji je dodatno sređen od kako su Đokovići kupili luksuzno imanje.

Ova porodična kuća Đokovića ima više od 400 kvadrata i građena je od materijala među kojima dominiraju kamen i drvo. Bivša vlasinica podelila je jednom prilikom nekoliko fotografija koje otkrivaju kako iznutra izgleda ovaj objekat.

Zavirite i u luksuzni kokošinjac koji je Elena napravila, koji je čak imao i kristalni luster!

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/elenakaraman.essenceofliving

Bonus video:

03:49

NOLE UBEDLJIVI FAVORIT ČETVRTFINALA! Teniski analitičar: Nejasno je zašto igra u drugom meču dnevnog programa NEĆE BITI PRIJATNO

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.