PRELEPA SRPKINJA OTKRILA KOJI GLUMAC JOJ SE SVIĐA! Tu je IME i PREZIME, OZBILJAN DASA koji je DOSTA MLAĐI OD NJE
Ivana Dudić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

opa bato!

PRELEPA SRPKINJA OTKRILA KOJI GLUMAC JOJ SE SVIĐA! Tu je IME i PREZIME, OZBILJAN DASA koji je DOSTA MLAĐI OD NJE

Ivana Dudić o ljubavi gotovo nikada ne govori, a u jednom podkastu iznenadila je kada je priznala da joj se dopada kolega

Objavljeno: 23:13h

Glumica Ivana Dudić važi za jednu od najtalentovanijih ali i najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Osim talentom, veliku pažnju javnosti privukla je svojom lepotom.

Ipak, Ivana Dudić o ljubavi gotovo nikada ne govori, a u jednom podkastu iznenadila je kada je priznala da joj se dopada kolega Luka Grbić, te i otkrila način na koji ga je muvala.

- Znaš ko mi se sviđa, on je presladak, to uvek govorim. Luka Grbić. Znaš kako sam mu se udvarala, pošto je on baš mlađi od mene? Pitala sam ga da li hoće da ga vodim u Mek - kroz osmeh je glumica otkrila u podkastu.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Ivana Dudić nedavno je govorila o snimanju eksplicitnih scena, pa objasnila kako to sve izgleda.

- Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja 'hajde uhvati ga', 'ajde, povuci je' i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano .

Bonus video:

00:55

Ivana Dudić modna revija

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.