VODITELJ KOG JE TUKAO RASTA PRVI PUT O SVEMU: OBJASNIO zbog čega je došlo do TUČE, a imao je poruku i za državu! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

PROGOVORIO

VODITELJ KOG JE TUKAO RASTA PRVI PUT O SVEMU: OBJASNIO zbog čega je došlo do TUČE, a imao je poruku i za državu! (VIDEO)

Prvi put nakon sukoba Slobodan Nešović se pojavio u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima" i objasnio zbog čega je došlo do tuče
Objavljeno:

Vest o kojoj i dalje priča cela Srbija je sukob repera Stefana Đurića Raste sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme "Maskom." Nakon što ga je sa četvoricom drugova pretukao, zbog kako kaže, neizmirenih dugova, reper je priveden.

Prvi put nakon sukoba Slobodan Nešović se pojavio u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima" i objasnio zbog čega je došlo do tuče. Inače pored toga što je vlasnik marketinške agencije, Loka je i stalni član postavke ove emisije.

Evo šta je Slobodan Nešović rekao o incidentu o kome se danima priča:

"Izdvojile su se dve stvari u ovoj situaciji. Jedna je da ljudi po Srbiji upadaju u tuđe stanove i firme, matletiraju ljude, vrše fizičko i verbalno nasilje. Međutim to ne bi trebalo da bude moj problem, već problem ove države, a ako ga ona ne reši na adekvatan način, neće ni biti države, biće neka plemenska zajednica.

foto: Printscreen/youtube/Serbian talk show
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.