ODIŠE TOPLOTOM I ELEGANCIJOM: Zavirite u stan Dragane Katić, sve je kao u BAJCI, prava raj za OČI (FOTO)
Dragana Katić, Foto: instagram/printscreen

OAZA MIRA

ODIŠE TOPLOTOM I ELEGANCIJOM: Zavirite u stan Dragane Katić, sve je kao u BAJCI, prava raj za OČI (FOTO)

U domu voditeljke svaki detalj je pažljivo odabran

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Katić godinama je jedno od omiljenih televizijskih lica. Uspešno vodi emisiju "Nikad nije kasno", a ništa manje nije ostvarena ni na privatnom planu.

Naime, njena najveća podrška su sinovi Bojan i Boban, koje je dobila u vanbračnoj vezi. Decu je sama odgajila, jer ju je njihov otac napustio dok je bila trudna. Boban već dugo živi u inostranstvu gde se uspešno bavi arhitekturom, dok je Bojan nastavio majčinim stopama, te je diplomirao novinarstvo.

Oni zajedno žive u stanu na Karaburmi, koji je Dragana uredila po svom ukusu, te se može osetiti toplina i udobnost doma. Voditeljka je podelila nekoliko kadrova iz njihovog stana, a može se primetiti da ima mnogo svetla, kao i da je sve "pod konac" sređeno.

Dragana Katić pokazala svoj dom
Dragana Katić pokazala svoj domfoto: Instagram printscreen/dragana_katic

- Oni imaju ono što ja najviše volim i kod sebe i što sam i ja nasledila od svojih roditelja, a to je poštenje. To mi je najvažnije, samo da su pošteni, a sve ostalo će oni izgraditi sami, i svoj uspeh i sve što treba. Volim i što su tvrdoglavi. Meni je to nekada smetalo, jer sam mislila da je to kamen spoticanja, ali ne - ispričala je Dragana.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.