PRIČA DA JE U DUGOVIMA DO GUŠE, A IMA BOLI GLAVA NAKRETNINE: Srpska pevačica pokazala KUĆU, tu je i BAZEN
Kaja Ostojić, Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

sve se nema keša!

PRIČA DA JE U DUGOVIMA DO GUŠE, A IMA BOLI GLAVA NAKRETNINE: Srpska pevačica pokazala KUĆU, tu je i BAZEN

Stan Kaje Ostojić opremljen je u modernom stilu

Objavljeno:

Kaja Ostojić kupila je kuću na Kosmaju, a u renoviranje je uložila veliku svotu novca. Kuću izdaje, a stan Kaje Ostojić smešten je u jednom od najluksuznijih krajeva Beograda.

U moderno oopremljenom prostoru živi sama, a uživa da kuva i ističe da je to ono što svaka žena mora da zna.

- Umem svašta da spremam. Tokom svog boravka u Belgiji i života sa Italijanom sam apsolvirala italijansku kuhinju. Ima dosta stvari koje volim i dobro spremam, počev od paste, pa do naše tradicionalne hrane, sarmi i pita - otkrila je pevačica koja uživa da sprema.

U dugovima do guše, a vidite jo stan
U dugovima do guše, a vidite jo stanfoto: Printscreen/ YouTube/ Grand Production

- Svakom muškarcu sam kuvala i svi se oduševe kad žena nešto spremi za njih. Meni prosto nisu jasne žene koje ne znaju da kuvaju, to mi je za svaku osudu, baš bezveze. Prelepo mi je i kad muškarci znaju da kuvaju, pa čak i seksi. Tako da put preko stomaka vodi i do ženskog srca - rekla je za Grand Kaja koje je nedavno priznala da je zbog kuće na Kosmaju zapala u dugove.

- Vikendica je trenutno izdata, zato sam i poželela da imam muškarca koji će mi u svemu pomagati, a ne da sve moram sama da radim. Bankrotirala sam zbog te nekretnine i sada sam u dugovima do guše! Sve pare od nastupa uložila sam u kuću, plac, bazen...

1 / 8 Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Production

- Potrošila sam i svoj i tuđi novac i nemam ideju kako ću isplivati iz dugova. Tek nedavno sam završila sa svim radovima i počela da je izdajem i zasad za dan uzimam 400 evra. Plac je veliki, kuća ima više od 100 kvadrata i bazen u dvorištu. Još je sve u fazi konstrukcije i treba još dosta vremena i sredstava da sve to izgleda onako kako sam zamislila", rekla je pevačica.

Bonus video:

02:39

BILO JE INTENZIVNO I LUDO! Kaja Ostojić otkrila kako je proslavila svoj rođendan: Drugi su me naterali, OVO MI JE PRVI PUT

(Espreso/Grand/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.