NAŠA PEVAČICA UZELA BRDO LOVE ZA SAMO 7 PESAMA: Otišla na SVADBU, a tamo je okitili EVRIĆIMA, SRBI OVO SANJAJU
Rada Manojlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

AU, MAŠALA!

NAŠA PEVAČICA UZELA BRDO LOVE ZA SAMO 7 PESAMA: Otišla na SVADBU, a tamo je okitili EVRIĆIMA, SRBI OVO SANJAJU

Pevačica Rada Manojlović je bila specijalan gost na svadbi u Tutinu, gde je uzela dosta novca za samo 7 otpevanih pesama

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović nedavno je nastupala na jednoj svadbi u Tutinu i otpevala samo sedam pesama. Ovo ne čudi s obzirom na to da je bila specijalan gost po želji mladenaca, ali je mnoge iznenadila činjenica da je za ovo dobila čak 20.000 evra, prenosi Grand.

Od pomenutih sedam numera, tri su Radine, tačnije "Marakana", "Biseri i svila" i "Svadba", a pored njih otpevala je i "Mutivodu“, „Za nas kasno je“ i „Evropa“, dok je za svadbeni ples mladencima izvela pesmu Lepe Brene"Ja nemam drugi dom".

- Domaćini su bili divni. Oni žive u Nemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja. Veoma sam zahvalna mladencima što su baš mene izabrali da im uveličam najlepši dan u životu. Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole - istakla je pevačica nedavno.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Rada je nedavno podigla zajednicu društvene mreže "X" na noge, kada je pokrenula temu odnosa vlasnika prema pevačima kada usled bolesti otkazuju nastupe. Kako je ona navela, vlasnici često umeju da budu bezobzirni, te da izvođačima traže da slikama i snimcima dokažu da su narušenog zdravlja.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24 Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.