UDALA SE ZA OSNIVAČA GUGLA: Poznata SRPKINJA živi svoj san, a posle mnogo godina je progovorila za MEDIJE
Ivana Berendika, Foto: Printscreen Instagram/ivanaberendika

PRELEP ŽIVOT

UDALA SE ZA OSNIVAČA GUGLA: Poznata SRPKINJA živi svoj san, a posle mnogo godina je progovorila za MEDIJE

O životu lepe Srpkinje malo toga se zna. Živi povučeno u Americi, rastrzana između Njujorka, Majamija i Montane

Objavljeno: 12:04h

Nekadašnja članica grupe "Models", Ivana Berendika, uprkos velikoj popularnosti 1999. godine napustila je Srbiju i preselila se u Njujork, gde je upoznala Tomasa Jermoluk, jednog od osnivača kompanije Gugl, sa kojim ubrzo staje na "ludi kamen".

O životu lepe Srpkinje malo toga se zna. Živi povučeno u Americi, rastrzana između Njujorka, Majamija i Montane, a pre skoro deceniju pokrenula je biznis sa nakitom.

Iako Ivana nije mnogo govorila za medije, pre nekoliko godina osvrnula se, kako kaže, na bajku koju živi sa uspešnim biznismenom.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/ivanaberendika

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima - rekla je ona, pa zaključila:

- Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - govorila je svojevremeno ona za medije o svom 20 godina starijem suprugu.

Bonus video:

00:36

PEVAČICA IZ GRUPE MODELS OTKRILA KOLIKO JE PARA ZARAĐIVALA! Nije kupovala kola i stanove, VEĆ JE OVAKO TROŠILA ENORMAN NOVAC!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.