MAJKA ACE LUKASA OSTALA FRAPIRANA KADA JE VIDELA KOLIKI RAČUN JE STIGAO NA PEVAČEVO IME: Evo o kojoj CIFRI je reč
Aca Lukas, Foto: Ahel/ATAImages

zanimljivo

MAJKA ACE LUKASA OSTALA FRAPIRANA KADA JE VIDELA KOLIKI RAČUN JE STIGAO NA PEVAČEVO IME: Evo o kojoj CIFRI je reč

Lukas je otkrio da se njegova majka šokirala jednom prilikom kada je videla koliki je njegov račun za telefon

Objavljeno:

Folker Aca Lukas u životu je zaradio velike pare, ali suštinski nikada nije kalkulisao kako ih troši.

Tako je sada ispričao da se njegova majka Vidosava šokirala kada je videla račun za telefon svog sina.

- Moja majka je jednom dobila moj račun za telefon i počela je da vrišti. Bio sam prijavljen jedno vreme kod nje na adresu. Zove me majka i viče: "Došao ti je račun za telefon", ja joj kažem, "Pa dobro, došao je i šta", "Pa kako da platiš 70.000", ja se razmišljam, kako 70.000, ja plaćao 150, 200, 220, 250 hiljada. Znaš ono, roming, ja joj kažem da donese račun. Račun je bio 700.000. Ona je videla tu nulu, ali je uopšte nije registrovala. Uopšte nije htela da pomisli da je moguće da račun ima pet nula - ispričao je Lukasa na pomenutoj televiziji.

Inače, Aca Lukas nedavno je bio na premijeri filma po motivima iz života pevača Ace Lukasa pod nazivom "Pokidan", na kojoj su bile i njegove kolege i porodica.

U publici su se tada našli Acina majka Vidosava Vuksanović, kao i najstariji sin Lazar Vuksanović u društvu supruge Ane, atraktivne brinete sa kojom se oženio prošle godine.

Takođe, Acina ćerka Viktorija, koju je folker dobio iz trećeg braka, sa Sonjom Vuksanović, bila je u Areni zajedno sa polusestrom Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića i pomenute Acine bivše žene.

Inače, Aca Lukas ženio se tri puta, a detalji odnosa sa suprugama našli su se i u njegovoj biografiji "Ovo sam ja - Aca Lukas".

- Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu - sumirao je tada Lukas odnos sa njih tri u jedno rečenici.

Bonus video:

01:19

Aca Lukas koncert

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.