CECA NA STOLU U TRANSU, ARKAN IGRA OKO NJE: Isplivala nikad viđena fotka koja otkriva kako su se voleli! (FOTO)
Foto: Printskrin / Instagram / komandant_arkan

fotka iz provoda

CECA NA STOLU U TRANSU, ARKAN IGRA OKO NJE: Isplivala nikad viđena fotka koja otkriva kako su se voleli! (FOTO)

Arkan i Ceca upoznali su se davne 1993. godine, a pevačica je više puta izjavila da je jedino njega stvarno volela u životu i da će tako ostati zauvek
Objavljeno:

Nijedno venčanje u Srbiji nije izazvalo toliko interesovanje kao što je to bilo slučaj sa, kako su je mediji nazivali, "svadbom veka".

DANAS BI ARKAN NAPUNIO 65 GODINA: Malo ljudi zna u kom gradu je u Srbiji živeo PRE BEOGRADA!

Tog 19. februara 1995. godine sudbonosno "da" rekli su najsjajnija folk zvezda jugoslovenske estrade Svetlana Veličković i Željko Ražnatović , koji su ostali zajedno sve do Arkanove smrti.

foto: Printscreen/ Instagram/ Komandant Arkan

"Ja sam bila mažena i pažena u braku od strane moga suprug i zaista sam živela kao princeza na zrnu graška. Kada pričam o njemu prosto sa ogromnim uživanjem pričam o njemu i o našem odnosu jer je to zaista bila ljubav. Ja sam zbog svog izbora ljubavi posle imala mnogo velikih problema, ali mislim da dostojanstveno nosim sve to i taj neki svoj teret, sve je to život", otkrila je Ceca jednom prilikom.

Nasmejana Ceca u uniformi! Nikad viđena fotka najveće srpske zvezde! (FOTO)

Ipak, fotografija iz perioda njihovog braka je zaista malo jer pevačica sve drži u svojoj privatnoj arhivi, ali sada se pojavila jedna do sada nikad viđena!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.