ODVRATNA SI, DEBELA, KRŠ RIBA I RUŽNA! JK isprozivala ćerku pokojnog pevača usred emisije, a onda je devojka ispala CARICA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

brutalno

ODVRATNA SI, DEBELA, KRŠ RIBA I RUŽNA! JK isprozivala ćerku pokojnog pevača usred emisije, a onda je devojka ispala CARICA! (VIDEO)

Jelena Kraleuša brutalno je isprozivala Sandru Rešić, ćerku pokojnog pevača, Nina Rešića
Objavljeno:

Da Jelena Karleuša nema dlake na jeziku, to smo već odavno navikli.

Naime, Karleuša, koja je ujedno i članica žirija u takmičenju za Zvezde Granda, brutalno je bila iskrena prama jednoj kandidatkinji, i isprozivala je najstrašnije.

Reč je o Sandri Rešić, ćerki pokojnog pevača Nina Rešića, ali je ova devojka potpuno drugačije reagovala nego što se očekivalo.

foto: Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

Svojim talentom se istakla, i osvojila svih 7 glasova žirija, i time prošla u naredni krug, ali je pretrpela žestoke prozivke.

– Ti si, devojko, devojčice… Posmatrala sam te kako izgledaš, nemoj da se naljutiš – biću brutalno iskrena! Ti si od jedne, realno, krš ribe… Bila si krš svakom smislu – i debela, i odvratna frizura, i šminka nikakva, stajling… – oplela je Jelena, dok je Sandra samo nemo posmatrala.

foto: Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

– Ti si od stvarno ružnog pačeta, u lepoticu izrasla. Ti si stvarno lepotica! Šta god da ti se desilo, da l’ si se zaljubila, da l’ su se neke zvezde poklopile… Ti si top riba sada, samo još da se koncentrišeš kada je reč o pevanju – nastavila je Diva, ali je Sandra samo potvrdno klimnula glavom i ostala bez ikakve druge reakcije.

Međutim, Karleuši ni to nije bilo dovoljno,pa je oplela i po drugoj devojci, Nadici Vermezović iz Valjeva koja je bila sa Sandrom u duelu.

foto: Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

– Devojka broj jedan… Ti si kao neka Ledi Gaga iz valjeva, to više neće moći da prođe! Te kifle na glavi, taj sado-mazo Zvezdane staze… To više nigde ne prolazi! To je nekada bilo… U faci mi izgledaš kao kombinacija persijske mačke i Nataše Bekvalac sa viškom zuba! Egzotična si… ali batali taj sumanuti stajling! Po mom mišljenju morala si da imaš više glasova večeras, smatram da si oštećena – poručila joj je Karleuša.

Pogledajte kako je sve izgledalao:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.